Forum despre CBC Romania


ADMIN - undelucram.ro Joi, 11 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma CBC Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de CBC Romania.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Robert Miercuri, 6 Noiembrie 2013
O mare teapa!
Te cheama la 4-5 interviuri, din care unul dureaza 4 ore si ceva ( testare IQ, personalitate, lucru in echipa, etc). Acest test lung se intampla intr-o zi de sambata ( de la 10 pana pe la 14 si ceva).
Culmea e ca aveam foarte MULTA treaba in acea zi, puteam sa leg ceva cu unul din fostii mei clienti... In saptamana urmatoare trebuia sa dau un raspuns la o alta firma insa raspunsul celor de la CBC a fost : Daca tot ati mers pe drumul asta ca nu ati ajuns pana aici degeaba! " De aici am dedus ca am sanse foarte mari si ca am trecut MARILE TESTARI cu BRIO!
Dupa ceva vreme incep sa primesc in SPAM tot felul de OFERTE de la ei:
CURSURI DE VANZARI;
STRATEGII DE VANZARI;
CURSURI PENTRU DIRECTORI DE VANZARI;
ETC

Trebuie sa plec din Bucuresti si il sun pe domul de acolo: Nu plecati ca saptamana asta primesc raspuns de la clinetul nostru si stabilim intalnirea finala cu angajatorul"
Toata aceasta harababura cu interviurile a durat o luna si ceva... O luna in care am pierdut TIMP, MOTORINA, BANI!!!

Acum nici NU RASPUND LA TELEFON!!!!!
Feriti-va! Miercuri, 26 Februarie 2014
Ingrozitor! Lipsa totala de profesionalism. Toate anunturile sunt defapt pentru a-si promova cursurile si serviciile. Ingrozitor. O pierdere de vreme totala! Iar pentru un senior, asta inseamna un gust amar. Parca am fost la un interviu tinut de un chelner! Cine stie... poate asta si era. Nu s-a prezentat, s-a grabit, .... No comment!
Lia Joi, 27 Februarie 2014
Au promovat un post de Marketing Manager in care au prezentant si salariul ( neprofesionist, oricum) de 900 euro in primele 3 luni dupa care 1000 de euro. Am fost invitata la interviu si in seara precedenta interviului vad ca CBC Romania a adaugat un nou anunt de recrutare, pentru exact aceeasi pozitie, cu exact aceleasi cerinte, doar ca acum ofereau un salariu de 1800 de euro pe luna in primele 3 luni, dupa care ajungea salariul la 2000. Am anulat intalnirea imediat.

In plus, cred ca cel mai bun sfat pentru cei care vor sa faca parte din echipa CBC este sa urmareasca inregistrile din diverse emisiune, ale directorului general CBC Romania si daca empatizeaza cu dansul, daca ii motiveaza discursul acestuia sa mearga la interviu.

Succes tuturor!
Sorin Radu - CBC Marti, 18 Martie 2014

Am tinut interviu pentru postul de Marketing manager cu un domn. O experienta HORROR!!!! NISTE MINCINOSI! NU VA OBOSITI!

Elli Sambata, 25 Octombrie 2014
Foarte adevarat ce s-a scris. Incearca sa te atraga la un interviu pentru un post mai mult ca sigur inexistent pentru a isi promova oferta de cursuri. O tehnica bizara de vanzari. ...
Andreea Sambata, 20 Decembrie 2014
La fel mi s-a intamplat si mie. am fost chemata la 4-5 interviuri ( inclusiv teste de iq) am trecut cu brio, iar la ultimul interviu mi s-a spus ca nu l-am trecut, dupa ce am ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?