Forum despre Call Center Services SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 12 Ianuarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Call Center Services SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Call Center Services.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

cataluta2009 Luni, 21 Iulie 2014
salut am fost si eu la un interviu, este vorba despre un call center bazat pe inbound si email contact au un site pentru studentii strani care doresc sa invete la noi, le ofera consiliere prin telefon si email, se foloseste franceza avansat si engleza, salariul inca nu mi s-a comunicat program full time, sediu pe la benzinaria mol de pe ramnicu valcea la 5 min de metrou Dristor 2, test pe o foaie cu niste intrebari gramaticale in romana si un mic text de tradus din romana in franceza

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?