Forum despre Cegeka Romania


mario43 Luni, 19 Martie 2012
cu ce se ocupa mai exact firma asta, Cegeka? vad destul de multe posturi pe net in bucuresti dar habar n-am cine sunt (me stupid?!?!?) :D
Adi Vineri, 23 Martie 2012

citeam undeva ca cegeka asta e fostul techteam?!?!?! acelasi lucru e sistefanini, akela :) d-zeu mai stie :))))

Mona Vineri, 6 Aprilie 2012
Are cineva datele acestei companii? (nr de tel/adresa mail)?
ralukky Miercuri, 18 Aprilie 2012
astept si eu rezultatul la interviu dar vad ca nu mai vine, deci si pe mine m-ar interesa o adresa de email unde pot sa intreb ce se intampla.
maria Miercuri, 18 Aprilie 2012
hello,
se da cumva vreun test la interviu?
Razvan Miercuri, 18 Aprilie 2012
pt. programator se da evident. tu ai fost la ei, te-au sunat pt ceva? ;)
bogy Vineri, 27 Aprilie 2012
sal,

stie cineva ceva de pozitia Service Desk Technician - Italian in Cegeka?

cat de bine trebuie sa stii limba italiana si ce teste se mai dau exact? multumesc anticipat
theo Luni, 18 Iunie 2012
buna.

as dori sa aflu si eu mai multe informatii despre firma Cegeka.

multumesc,
theo.
ingrid Marti, 19 Iunie 2012
buna ziua. ar fi util (foart util) daca cineva ne-ar pune la dispozitie o persoana de contact (tel, mail) din cegeka romania.

I.
Ghita Sambata, 7 Iulie 2012

Grupul Cegeka are momentan 2 firme in Romania Inside Software si Cegeka. Intr-un viitor apropiat se vor uni cu numele de Cegeka Romania. De aceea toate angajarile se fac acum cu numele Cegeka Romania. O parte din posturile de .net au fost in echipa au fost probabil din care fac si eu parte (parca mai aveam 1 :-? ). Conditiile de la mine Inside Software care sunt f bune, cel putin in echipa mea sunt excelente :) .. Angajatii sunt respectati, conditiile de munca buna, salariile competitive.... Primul test pentru .net este scris (stiu s-au plans si altii dar asta este politica) pentru filtrare iar urmatorul cu managerul tot tehnic, iar ultimul cu directorul general in care se discuta salariul..Cam ce se inreaba pe la inverviuri. 1. Cunostinte de baza de structuri de date: Liste, Arbori, modele de sortare...
2 Din .net..: Evenimente, delegati, callback, thread-uri , parametri "ref", "out", garbage collector ce este si cum functioneaza, dictionar structura interna, abstract vs virtual vs interfata. Asta sunt baza discutiile evolueaza in functie de cunostintele celui de la interviu.
3. Se mai cere si SQL. Aici nu pot sa dau exemple dar ar trebui sa aveti cel putin o baza.
De exemplu sa stiti ce este ala un cursor.

laurian Joi, 6 Decembrie 2012
cam cat castiga un Operations Manager la Cegeka?
haxxy Miercuri, 12 Decembrie 2012
M-ar interesa si pe mine cam ce salarii sunt. M-au sunat pentru o pozitie de System engineer si nu prea am chef sa ma deplasez pana in sect 3 daca salariul e sub 2000Euro :)
aiudev Vineri, 22 Februarie 2013

Iti faci treaba si nimeni nu are nimic cu tine, :) Volumul de munca nu este exagerat, sunt momente in care pur si simplu nu ai ceva propriu-zis de facut, dar sunt si momente in care nu-ti mai vezi capul de treburi.Atmosfera mi se pare relaxata, colegii sunt de treaba,oameni simpli,fara figuri in cap. Exista destul de mult bun-simt, salariile vin la timp mereu. Lucrez de peste 1 an de zile si niciodata nu s-a intamplat ca salariul sa nu intre cand trebuie. Se ofera bonuri de masa, sporuri pentru oamenii care lucreaza in ture, asigurare medicala la medlife, un abonament clasic/standard nu mai stiu exact. Conditiile de munca sunt bune, sefii directi nu au impresia ca sunt cine stie ce... inca nu am intalnit printre angajati vreun tip de om cu vreun complex de superioritate., pana si oamenii care castiga mii de euro si au cunostinte foarte bine dezvoltate, sunt oameni in adevaratul sens al cuvantului. :)

onn Miercuri, 13 Martie 2013
care e programul saptamanal ,zile libere, salariul pentru un support engineer? cum e echipa?
Bo Vineri, 12 Aprilie 2013
Are cineva idee la nivelul 2 sau 3 cam pe unde se intart sumele salariale?
fost_angajat Miercuri, 24 Aprilie 2013
Salut,

Eu am lucrat la ei un an de zile ca si support technician level 1 si mi s-au parut ok.Trainingul de inceput este foarte ok si pe o perioada destul de lunga, oamenii in mare majoritate sunt ok, mai ales inginerii de system care nu aveau absolut nici un complex de superioritate si chiar ne explicau de ce sa facem anumite lucruri si nu sa le facem ca asa zic ei.Ce mi s-a parut foarte ok este ca au proceduri pentru aproape orice la level 1 asa ca munca este organizata, urmezi procedura si nu te intreaba nimeni nimic.In rest colegii sunt ok, ca parte nasoala cresterile salariale nu sunt spectaculoase si programul pentru level 1 este cam aiurea ca se lucreaza 24/7 insa e posibil gen sa lucrezi 3 zile de noapte si apoi sa ai 2 zile libere si apoi sa intrii 4 zile dupa-amiaza,insa per total este ok.
mama Duminica, 28 Aprilie 2013
@fost_angajat
ai ceva sfaturi pt interviul cu managerul?ce intrebari sunt ce profil cauta etc.
tu ai fost pe o limba straina?
ce salarii sunt pe entry-level
mersi
me_bis Sambata, 25 Mai 2013
Hello all,

Imi poate spune cineva cam care sunt salariile pentru Team Leader First Line ?
Va multumesc !
andreea Luni, 27 Mai 2013
Asadar fost_angajat despre ce salariu vorbim pentru pozitia in care ai fost?
Gilda Sambata, 1 Iunie 2013
Faceti diferenta intre departamentele companiei din RO.
Exista partea de software development si partea de support pe infrastructura cap-coada a clientilor. Managementul e diferit ofc de la un departament la altul, si oamenii, si natura serviciilor prestate si stilul de munca. Overall nu e un loc rau in care sa lucrezi si momentan promite multe...depinde cum merg mai departe si cum se "aseaza" in piata din RO.
Si da, lucrez acolo.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?