Forum despre Cellular One


ADMIN - undelucram.ro Joi, 3 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Cellular One, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Cellular One.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
George Joi, 25 Iulie 2013
Stie cineva cat este partea fixa la ei pentru postul de consultant vanzari in Bucuresti?...Cateva detalii referitoare la sistemul de bonusare...target stabilit....ore suplimentare....conditiile generale de munca....multumesc!
coco Miercuri, 4 Septembrie 2013
salariu minim pe economie + bonusuri care in B sunt mici... banii se iau din casa sa nu plateasca la stat impozite. Zonal total neprofesionist si mediu de lucru stresant... nu recomand sub nicio forma
Cosmin Marti, 14 Ianuarie 2014
Salariul este mic daca nu ai realizari. Daca magazinul merge castigul este foarte bun + bonusul la 6 luni ( al 13-lea si al 14-lea salariu) +premii alte beneficii direct de la Orange. Eu acum lucrez si este OK, este adevarat un pic stresant dar asta inseamna vanzari.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?