Forum despre Celt Media


ADMIN - undelucram.ro Marti, 1 Octombrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Celt Media, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Celt Media.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
anonim Miercuri, 13 Noiembrie 2013
A lucrat cineva aici? Ma intereseaza pozitia op. introducere-verificare date.
anonim Miercuri, 13 Noiembrie 2013
nimeni ???
corina Vineri, 29 Noiembrie 2013
CELT WARES LLC is an Florida Limited Liability business incorporated in Florida, USA on January 12, 2011. Their business is recorded as INACTIVE. It is not part of a group. The last filled statement was a LC VOLUNTARY DISSOLUTION on 10/22/2012. The company was incorporated 2 years ago.

Deci firma cu care ei sunt "colaboratori", nu mai exista de mult
corina Vineri, 29 Noiembrie 2013
Si pe FB lor, apare un singur comment al unei persoane care ii intreaba de ce nu recunosc ca sunt firma de videochat si fac oamenii sa isi piarda timpul cu ei.
anonim Vineri, 29 Noiembrie 2013
http://oglindacatreprezent.wordpress.com/tag/firma-celt-operator-date/se pare ca si-au schimbat denumirea si fac videochat, e o firma fantoma de videochat. noroc cu blogul de mai ...
red Sambata, 30 Noiembrie 2013
Jfk Social Media = Celt Mediahttp://www.b365.ro/anun-uri-de-angajare-mincinoase-studio-de-videochat-atrage-tinerele-cu-posturi-false-de-redactor_193300.html
doar eu Luni, 31 Martie 2014
am lucrat si eu aici din pacate si mint de la bun inceput, iar la primul interviu se face colectiv ceea ce mi a dat de banuit de la bun inceput dar totusi am zis sa incerc, ca ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?