Forum despre Centrul Medical Unirea - Regina Maria


anonimus Marti, 10 Iulie 2012

Am lucrat aproape 2 ani la Regina Maria si am prins exact perioada marilor schimbari de conducere si organizare. Partea buna este ca am avut colegi minunati (am fost norocos). Partile proaste tin de managementul care lasa de dorit. Au cultul sedintelor si deciziile adoptate sunt de cele mai multe ori menite sa destabilizeze ,nu sa aduca ceva constructiv. In rest pot spune ca am avut o experienta frumoasa, au sedii decente si conditii de munca bune. Salariile sunt negociabile, au de unde plati, e bine sa negociati la sange.

P0t0P Luni, 24 Septembrie 2012

Despre departamentul de vanzari B2B stie cineva ceva? Salarii, bonusuri, persoane de care sa te feresti?

EU Joi, 11 Octombrie 2012
Salarii?
ramo88 Joi, 11 Octombrie 2012
si eu sunt interesata de salarii. orice informatie e binevenita
ana Vineri, 9 Noiembrie 2012
salarii asistente ?
info Vineri, 28 Decembrie 2012
Asistente: 1400-1800 net, depinde de cum negociati.
arabela Joi, 10 Ianuarie 2013
ce stiti despre cei de la marketing si pr?
Stormy Joi, 28 Martie 2013

Am lucrat in cadrul Retelei private de sanatate Regina Maria, departamentul telecomunicatii, mai precis call center. Plusuri/bile albe: mi s-a parut un mediu de lucru OK, placut, curat, civilizat. Oamenii de acolo sunt si ei ok, cel putin in cazul meu, nu am intampinat divergente sau alte neintelegeri. Cred ca depinde si de om, de caracter, de atitudine, de prezenta si prestanta. Initial am parcurs o perioada de training,platita, full time, cam vreo..2 saptamani. Coordonatoarea ( si in cele din urma, team leaderul/supervisorul meu) si-a dat interesul, mi-explicat ce si cum merg lucrurile, mi s-au oferit materiale de studiu, rabdare si respect. Plata salariului a fost exact la timp, nicio intarziere! Bonurile de masa date exact la timp, in aceeasi zi cu salariul, chiar uneori si cu 2-3 zile inainte de salariu! Fluturas cu orele lucrate dat in fiecare luna! Card de sanatate / servicii medicale absolut gratuite majoritatea, cu mici exceptii unde avea discount de 10-50%. Zile de concediu de odihna oferite la solicitate, fara vreo neintelegere. Zilele de sarbatoare in care lucram erau la alegere: fie platite dublu, fie "rasplatite" cu zile libere. Eu doar trebuia sa aleg. Orele suplimentare erau platite! Zilele de weekend, dupa caz, daca lucram , eram platita dublu. Nu mi s-a intamplat sa ma simt discreditata sau neindreltatita in vreun fel, din punct de vedere profesional sau financiar. Bile negre: stres cu carul, usoara dezorganizare interioara ( referitor la informatie , care era intr-o continua schimbare, iar in contact cu clientul/pacientul.. Tu, ca si operator, erai absolut responsabil, indiferent de natura conflictului. In mare, nu pot sa ma plang decat la capitolul stres. Ah, si la bani, salariul mi s-a parut f mic, timand cont ca in Bucuresti mai stai si cu chirie, mai ai si intretinere , si de mancat ceva, si de mbracat, incaltat si alte cheltuieli aditionale. Eh, asta e. Noi sa fim sanatosi!

Andra Duminica, 31 Martie 2013
Cat este salariul la call center?
ana Luni, 29 Aprilie 2013
Cat este salariul in Call center?
diana Duminica, 12 Mai 2013
Ai sanse reale de a promova?Stie cineva in ce consta procesul de selectie,cate interviuri sunt in total?
Yo Joi, 16 Mai 2013
Stie cineva un numar de telefon si de fax de la administratie de la societatea asta? Dar un numar la care sa si raspunda cineva!!!
yeah Luni, 27 Mai 2013
021.304.04.00 nr de telefon
Sanse de promovare sunt, dar nu va asteptati sa promovati in 2-3 luni ci in cativa ani in care va dovediti valorosi.
Salariul in call-center 1000-1200 lei +bonuri
ralcrist Sambata, 1 Iunie 2013
buna, poate sa-mi spuna si mie cineva experienta pe economic in cazul in care a lucrat la ei?
Img Miercuri, 7 August 2013
Ce se stie de imagistica medicala la acest spital ? Cu cat sunt platiti (nu tehnicienii, ci expertii in imagistica medicala, aia care folosesc informatica si biologia), si care e mediul de lucru/dezvoltarea personala/profesionala ?
maria Luni, 19 August 2013
Stiti cumva la intreviul pt receptie/call center se dau si niste testari?
... Vineri, 23 August 2013
La call center nu, eu cel putin nu am avut.
cristina Marti, 27 August 2013
Mai multe detalii despre cum este atmosfera in call center?despre team leader etc.
ana Vineri, 13 Septembrie 2013
ceva despre asistente? salarii, mediul de lucru, program?
kty Marti, 15 Octombrie 2013
la regina maria - in call center salariile sunt astfel: 4h/zi- 500 de lei plus bonuri de masa in raport cu timpul lucrat(mai pe romaneste inca 100 lei pe luna bonuri) iar pentru 8h/zi dublu ... am fost la interviu, am aplicat pentru programul full time iar ei au incercat sa-mi bage pe gat programul part-time! nu mi s au parut ok ..

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?