Forum despre Cetelem IFN


Ali Joi, 13 Decembrie 2012
Nu stie nimeni nimic despre ei?! :(
gica Joi, 11 Aprilie 2013
Platesc sub nivelul pietei muncii
Cami Miercuri, 6 Noiembrie 2013

Am lucrat in aceasta firma 5 ani, am avansat pana la pozitia de CityManager, insa nu am trecut niciodata de 1200 de lei salariul net. Deci nu recomand aceasta firma decat pentru experienta.

elena Vineri, 25 Aprilie 2014
Pe partea de call center ce salarii sunt?
Cristina Vineri, 25 Aprilie 2014
Mai mari decat pe vanzari dar nu stiu sigur asa ca mai bine nu zic dar sunt mai mari oricum.
elena Luni, 28 Aprilie 2014
Este cineva care lucreaza sau a lucrat pe call center?
user1 Miercuri, 7 Mai 2014

Am lucrat pe partea de call center la ei acum 4 ani, ca recuperator creante pentru persoane fizice. Exceptam programul in ture de la 8 la 17 sau de la 11 la 20 si doua sambete pe luna cu program de 6 ore, era destul de ok. Aveam salariu de 1200 lei + bonuri de masa si bonus (intr-adevar cam greu de prins pentru ca targetul era foooarte mare). Am lucrat la ei apropae 1 an si in perioada asta maxim de 3 ori am luat bonus, care se ridica undeva la 150-200 lei.
Am avut norocul sa fac parte dintr-o echipa cu tineri foarte de treaba si cu un coordonator extraordinar. M-a motivat, m-a invatat ce era de invatat (lucruri pe care le-am pus in practica si la urmatoarele 2 joburi dupa ce am plecat de la cetelem).

ana Vineri, 30 Mai 2014
ce salarii au operatorii vanzari prin telefon?
Timis Miercuri, 30 Iulie 2014
ce salariu are un analist credite?
Catalin Miercuri, 24 Septembrie 2014

Am fost pe pozitia de operator vanzari credite prin telefon, salariul este de 1000 lei + bonuri, bonusuri nu le luati in calcul ca nu le atingeti niciodata, sunt fixate astfel incat sa nu poti ajunge, deparca ar si da sume foarte mari, presiunea este foarte mare, daca ai nevoie de ceva esti luat la misto, programul este in ture dar daca pleci la ora la care trebuie sa termini incep sa comenteze ca fortezi usa, ca deh, nu mori daca mai stai in plus, asa pe degeaba.

@Catalin Joi, 25 Septembrie 2014
Acum cat timp ai lucrat acolo?Mai este in continuare la fel?
gabi Miercuri, 22 Octombrie 2014
Salut! Am fost la ei la un interviu pt operator reletii clienti. O pierdere de vreme. Domnisoara de la HR statea pe telefon in timp ce vb cu mine. Lipsa de respect totala. La un moment dat am vrut sa ma ridic sa plec, dar am zis ca poate se gandeste sa lase tel jos. Toate bune si frumoase pana am fost intrebat ce salariu doresc. S-a schimbat la fata si atunci am stiut ca nu o sa fiu angajat. Probabil va intrebati ce bani am cerut. Putin peste salariul mediu pe economie si am si experienta in acest domeniu. Succes! NU RECOMAND!!!!!
Madalina Luni, 10 Noiembrie 2014
Stie cineva ce salariu si ce program are un ofiter credite junior?
nico Vineri, 28 Noiembrie 2014
un ofiter credite jr are intre 650 - 900 lei in functie de experienta si de modul in care se negociaza, iar programul variaza de la magazin la magazin (si se lucreaza si in week-end)
Cami Vineri, 9 Ianuarie 2015
A mai fost careva la vreun interviu la ei?
Alicia Miercuri, 18 Martie 2015
@Cami: eu am fost la interviu in noiembrie 2014, pentru postul de ofiter credite.
salar = "in jur de 700 lei", asa cum mentiona tipa cu care am sustinut interviul.
m-am dus la interviu intr-o zi de luni si mi-a promis ca pana vineri imi da raspunsul.
de-abia dupa 2 saptamani m-a sunat sa ma cheme sa semnez contractul.
probabil a angajat o echipa de oameni, dar aia au plecat dupa cateva zile de munca, asa cum se intampla de obicei. si apoi a inceput sa-i sune pe urmatorii din lista.
i-am zis ca nu-mi convine salariul, mai ales ca se lucreaza cu target.
Cehia Luni, 23 Martie 2015

Salutare tuturor!
Cetelem, sau fostul Credisson, avea salarii in 2002, pentru ofiter credite in magazine de 450 lei net, pentru incepatori. Erau printre firmele de top, o buna rampa de lansare, o echipa tanara atunci si destul de unita, iar salariile au crescut frumos.....dar cum minunea nu tine mult.......
=> conducere defectuoasa, supraveghetori si sefi zelosi, dorinta de afirmare...
Pe scurt: 12 sefi la 2 furnicute.
Multe comenturi despre aceasta companie au existat pe site-urile anterioare acestuia, si nu erau chiar placute.

Sillvia Sambata, 22 August 2015
Buna ! Trebuie sa ma duc la ei la un interviu pt operator reletii clienti. CIne a mai fost imi poate spune ce intrebari pun la interviu? Multumesc
Vale Miercuri, 14 Octombrie 2015
Buna,

Am fost la interviu la aceasta firma pe la inceputul acestei luni, in urma unei discutii prin mailuri cu domnisioara de la HR in care i-am specificat asteptarile mele salariale dar cu toate acestea nu a dorit sa imi comunice nimic concret si de aceea am acceptat sa merg la sediul acestora.
Eu am aplicat pentru postul de Operator relatii cu clientii, dar la interviu am avut surpriza sa aflu ca de fapt angajarea se face pentru postul de operator telesales numai ca dumnealor se exprima diferit. Nu mi-a placut acest lucru dar mai mult decat atat nu mi-a placut lipsa de profesionalism a personalului de la HR cat si a persoanei care se ocupa de proiectul de vanzari.
Mi s-a comunicat programul ca este de 9 ore in ture de luni pana vineri dar se mai lucreaza si in weekend in cazul in care nu se face targetul pe echipa.
Daca tot am ajuns acolo le-am zis ca in functie de salariul oferit ma decid daca e sa accept acel post dar mi s-a spus ca salariul este confidential. Salariul se afla doar daca se accepta postul.:))
Ulterior au zis ca imi trimit un mail cu oferta pentru ca m-au inclus pe lista lor scurta de persoana acceptate. La interviu va spun niste povesti frumoase care de fapt nu au nicio treaba cu realitatea. Se vedea pe ei ca nu credeau ce spuneau.
Astazi mi-au dat un mail sa imi zica ca au angajat pe altcineva.
Nu va recomand sa mergeti si sa va pierdeti timpul cu ei. Decizia va apartine.
O zi buna!
Daniela20 Marti, 27 Octombrie 2015
Buna,
Aveti idee cat castiga un analist credite?
Multumesc!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?