Forum despre Champion Europe SpA


crishtian Joi, 18 Aprilie 2013

Un brand bun in afara in schimb aici in Romania lasa de dorit salariile sunt extrem de mici dau afara daca nu le convine de tine ca ai capacitate mai mare de gandire , hotii te fura dar conducerea te fura si mai rau decat hotii neinstaland un sistem video ,oblingandute sa semnezi documente cum ca esti deacord in caz de furt sa-ti opreasca din salariu ,daca esti mai vechi ajungi sa furi tu si platesc toti deci nui problema .Daca esti casier si nu ajungi (se intampla ceva accident etc ) esti dat afara fara discutii (fapt dovedit) . Imbracamintea este de joasa calitate decoloranduse la 2 spalare. Iar de avansat nu se poate vorbi din cauza regurilor impuse de sait .

Da Luni, 13 Mai 2013
Are dreptate crishtian legat de furt, daca se fura platesc toti angajatii. Iar daca intarzi prima data iti da avertisment, iar pe urma ori referat, ori afara, ori din salariu oprit.

Salariu prima luna 700 lei, cu 3 zile de proba neplatite in caz ca nu te accepta. Din a doua luna 830 lei.
crishtian Miercuri, 3 Iulie 2013

Uni colegi sunt ok de gasca ,am uitat sa mentionez ca tu ca angajat nu poti sa i te adresezi unui sef doar asistent manager -> manager->Manager regional-> directoare.Urcarea in ierarhie se face usor pan la functia de casier si punct..asta daca rezisti pana pleaca ceilalti.

me Marti, 7 Octombrie 2014
am lucrat si eu la champion... (in fashion house outlet center militari). nu este tocmai jobul pe care il recomand. Salariu 880 lei net, mult, mult, mult stres, prea mult stres pentru un magazin de haine. managerul din acel magazin vorbeste foarte urat cu angajatii. Cand vine marfa, se da retur sau se face inventar, trebuie sa stai peste program iar orele suplimentare nu se platesc dublu, uneori nu se platesc deloc, gasesc ei scuze ca sa nu le plateasca. Nu ai pauza de masa in timpul programului, nu ai voie cu telefon, nu ai voie sa te duci la baie decat de 2 ori in timpul programului, concediu primesti doar daca ai min 6 luni vechime. Ca si plus banii s-au dat la data stabilita,
Andrei Luni, 10 Noiembrie 2014

Am fost chemat pentru maine la interviu in Fashion house. Sunt curios daca @me a plecat acum si eu as fi persoana care sa ii ia locul.

rbt Marti, 11 Noiembrie 2014
La ora 17:00?? Nu esty singurul chemat..

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?