Forum despre Christian Tour


Anda Vineri, 18 Ianuarie 2013
Se mai fac angajari? ce salarii sunt? nu stie nimeni nimic de ei?
nickname Miercuri, 14 August 2013
ce se intampla cu aceasta companie?..in special la dep contabilitate. Din doua in doua luni observ anunt de economist pe ejobs!
multumesc!
Ana Duminica, 25 August 2013

Ce salarii sunt pentru agent de turism de ex, ce program....orice info ajuta.

nickname Marti, 1 Octombrie 2013
ce se intampla cu firma asta?...in special la dep financiar. Din 3 in 3 luni...apare un post de contabil pe ejobs???
eu Vineri, 14 Februarie 2014
Programul de lucru la contabilitate este de L-V de la 8 la 18, iar salariul de inceput este de 1500 ron si sunt toti pe cartea de munca.
getix Joi, 6 Martie 2014
Teoretic programul e de la 8-18, dar practic pleci pe la 19,20 depinde de zile.
n.l. Joi, 18 Septembrie 2014

Am fost de curand la un "nterviu ce a tinut 5 minute pt o pozitie in dep.financiar. Intrebarile au fost: unde ai mai lucrat? ce responsabilitati aveai acolo? ce salariu aveai? dupa care mi s-a spus propus un salariu ... La voi a fost la fel?!?!?!! nu mi se pare tocmai ok un astfel de interviu !!

Bogdan Marti, 23 Septembrie 2014

Sotia mea a fost la un astfel de interviu de 5 minute care nu a avut loc cu directoarea. A 2-a zi a fost sunata de un simplu angajat si i s-a spus ca a fost acceptata si ca poate incepe in 3 zile. Cum sotia trebuia sa isi dea demisia de la vechiul loc de munca i-a zis ca revine in ziua urmatoare cu un telefon, dupa ce vorbeste cu directorul sa nu mai stea in preaviz si sa plece astfel incat sa poata incepe in partea cealalta. Dar ce sa vezi, a doua zi dupa ce a depus demisia i s-a spus de la Christian Tour ca postul deja s-a ocupat. Ca a venit o persoana la interviu dupa ea si a fost acceptata si va incepe de maine. Dupa ce sotia a cerut explicatii si a amenintat ca le va face reclama proasta directoarea i-a zis ca oricum cealalta persoana nu era calificata si ca se poate duce totusi ea :) Dupa care a refuzat-o iar cand s-au intalnit fata in fata la sediul lor.

Bel Miercuri, 18 Noiembrie 2015
Pt post de Receptionera sediu central - anunt dat de curand pe site urile de recrutare online; o prietena care s a interesat mai mult de acest job, a primit oferta de 1300 ron fara bonuri sau alte beneficii.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?