Forum despre Ciao Tel SRL


Cristi Miercuri, 22 Octombrie 2014
Am lucrat la acest partener al comoste romania actual telekom .
Nu as recomanda sa se angajeze la firma asta nimanui !
Cateva luni totul e roz si frumos...apoi...se vede adevarata "fata"
Stiti cum e zicala: gardul si leopardul
Se bucura la orice banut care-ti poate fi luat...desi pentru el chiar muncesti !
vlad Marti, 2 Decembrie 2014
Cristi poti spune mai multe despre ce sa intamplat? Cat timp ai lucrat la ei si care au fost mai exact problemele pe care le-ai avut?
banciu Duminica, 24 Ianuarie 2016

Am lucrat la aceasta "firma" sa nu i zic altcumva. Salar 850 ron in mina(pe cartea de munca minim pe economie) deci o prima bila neagra. Comision din vanzari evident platit tot la negru, a doua bila neagra.

Partea distractiva acum incepe.

Dupa primele doua saptamani, deja se fac mari presiuni sa faci cota de vanzari. Desi la interviu ti se spune ca inteleg ca nu poate nimeni sa isi faca target din prima luna. Dar acum partea care m-a lasat masca. In luna 2 am facut target, evident salar fix a intarziat cu vreo 5 zile, bonusul s-a incasat dupa 2 luni. In luna 3 cand nu am facut target 100% s-a imputat 100 litri de combustibil repartizati lunar fiecarui angajat pentru desfasurarea muncii. Deci din 850 de lei am ramas cu aproximativ 280. Atentie din salar fix!!!!! dar te roaga sa semnezi ca ai luat 850, evaziune la maxim. Lunar apare cate ceva pentru ati opri cat mai mult din salar. Daca doamne fereste trebuie sa iti iei salar integral te lungeste cu plata si te plaseaza de la unu la altu. Daca cumva ai de luat salarul vinerea nu te astepta sa il primesti decat cel devreme Lunea.


Sa nu uit. Microfoane in birou si masina(deoarece este speriat ca il fura angajatii, gandinduse ca toti sunt ca el). Cunosc un caz cand o tinara cand a vrut sa plece i sa pus o inregistrare in care ea discuta in birou cum ca si-ar fi insusit un telefon.

Daca acest individ numit patron, contesta ce am scris mai sus se poate dovedii cu inregistrari  + poze cu microfoanele.

Si in cazul in care ai plecat din firma ti se pun doar bete in roata la urmatorul loc de munca. La fiecare discutie care am avuto cu respectivul spunea ca toti angajatii care ia avut lau furat si asa mai departe. ASTA SE VA SPUNE SI DESPRE TINE CAND VREI SA PLECI.


Concluzia?? NU FACETI GRESEALA DE A VA ANGAJA LA ACEASTA FIRMA. Eu acum incep demersurile legale pentru ai actiona in instanta


Sper ca v-a ajutat

jojo2739 Joi, 12 Ianuarie 2017

Buna Ziua,

Urmeaza sa am un interviu pentru postul de agent vanzari la Ciao Tel, imi poate spune cineva cum este mediul de lucru, salariile, comisioanele, programul, masina de servici. Orice informatie conteaza de la un fost sau actual angajat al acestei firme.

Va Multumesc!

banciu Joi, 26 Ianuarie 2017

Parerea mea este ca faci o mare greseala daca te angajezi acolo. AM lucrat la ei o buna perioada si pot comfirma 100% ce a comentat colegul de mai sus. Din cele afirmate rezulta clar ca a lucrat la CIAO TEL. Salarul nu este garantat, daca nu faci targhet ti se imputa benzina adica nu iei nici macar minimul pe economie, am luat intro luna exact 400 lei in mina. daca faci totusi targhet cauta motive si aldracu mai si gasesc sa nu iti dea banii. salarul nu se plateste la timp.

Bafta in alta parte.

jojo2739 Joi, 26 Ianuarie 2017
Buna,multumesc pentru raspunsul prompt,dar ca sa fiu sigur,sper ca toti vorbim despre acelasi sediu CIAO TEL,cel din timisoara.
utilizatorc Miercuri, 3 Mai 2017
Buna ziua Domnule Banciu si colegului Dumneavoastra Banciu,Daca cineva se simte lezat la firma care a lucrat, fair play si barbateste ar fi sa ne afisam numele real pt a sta in ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?