Forum despre Clarfon


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 25 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Clarfon, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Clarfon.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
eu Joi, 7 Martie 2013
Buna, chiar nu stie nimeni nimc din interiorul firmei , salariul, atmosfera ?

Astept parerile, opiniile voastre.
Deffy Joi, 7 Martie 2013

Salarii bune, directori de treaba, atmosfera chiar placuta.
multi specialisti proprii si multi veniti de la firme concurente(audionova), unde nu mai suportau teroarea:audiologi, contabile, hr-ul.

nyk Luni, 3 Iunie 2013
Salut,s-a angajat cineva ca reprezentant comercial de curand.Am fost la un interviu pt acest post si nu am primit nici un raspuns,cred ca nu sunt seriosi.
vlad Luni, 14 Octombrie 2013
Eu am fost la interviu la ei si mi s-a zis de la bun inceput ca daca sunt selectat voi fi sunat (mi s-a spus si cand), daca nu, nu voi primi niciun semn. Este putin diferit fata de marea majoritate a companiilor care suna daca accepta si trimit e-mail daca refuza, dar mie cel putin mi s-a zis din prima. Nu am mers mai departe, dar cu siguranta ii recomand. Directorul de vanzari mi s-a parut un tip de nota 12, s-a "vandut" bine, dovedind profesionalism si empatie.
eu Miercuri, 16 Octombrie 2013
Despre salarii stie cineva.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?