Forum despre Code Factory


cosmin Miercuri, 9 Ianuarie 2013
Stie cineva care sunt salariile de inceput si ce conditii de munca sunt?
laura Vineri, 1 Februarie 2013

buna! tot vad ca au locuri libere, si chiar intr-un numar mare. care-i faza?

Cristi Vineri, 1 Februarie 2013
Ce pot sa spun este ca eu am fost prin septembrie la interviu pentru Software Developer. Am avut interviu cu o persoana care mi-a pus niste intrebari teoretice despre clase si alte chestii si atat. Cand am fost eu erau 10 posturi. Apoi, in fiecare luna am vazut ca puneau anunt tot cu cele 10 posturi. Acum vad ca au ramas numai 5.
Ella Miercuri, 20 Martie 2013
Am observat ca aceasta firma , publica anunturi in mod periodic , sa inteleg ca este o fluctuatie mare de angajari acolo , sau incearca sa isi faca publicitate? Cum este mediul de lucru, colectivul, sefii? Salariile sunt platite la timp? Se plateste la negru ?Se sta peste program? Sa inteleg ca sunt din UK dupa adresa lor? Ce fel de teste de selectie au? Multumesc
Bloody Duminica, 12 Mai 2013
Se pun anunturi tot timpul pentru ca se angajeaza in masa, nu se da afara in masa. Pana acum nu a fost dat afara niciun angajat de pe testare (nu stiu cum e la development). S-a pornit de la 10 oameni, iar acum suntem 60.

Sunt in firma de cand s-a creat departamentul de testare, este foarte ok, dar ca sa fii angajat trebuie sa ai experienta si cunostinte de testare zdravene. Adica mai mult decat s-a facut in medie la EA sau Ubisoft. De asemenea trebuie si ceva cunostinte de programare (recomandat, dar nu obligatoriu).

Mediul este ok, foarte relaxat, salariile sunt platite la timp, nu se plateste la negru (din cate stiu se fac din start contracte pe perioada nedeterminata).

Despre stat peste program, se mai sta. Se mai pleaca si devreme. Ideea e sa-ti termini treaba si sa-ti fac norma de ore pe luna, in rest nu sta nimeni sa se uite cand vii si cand pleci.

De teste nu va zic, ca nu vreau colegi care au trisat la interviu, Daca oi gasi mai multa carne in frigider decat am lasat, asta e.
eu Joi, 23 Mai 2013
Ma ajutati cu detalii despre testele pt poztia de software tester? Mersi.
cinevastrain Sambata, 10 August 2013
Buna ziua! O intrebare - care este salariul minim care se da la aceasta firma la inceputul angajarii?Si ce face concret aceasta firma? Este stabila din punct de vedere al ...
Mickey. Luni, 12 August 2013
Salut.Salariul minim: 1400-1500. Insa, salariul este negociabil deci ar putea fi chiar mai mare dar si mai mic :) Salariu de 2000 de ron nu cred ca exista decat la departamentul ...
Ex Miercuri, 4 Septembrie 2013
Eu am lucrat in aceasta companie, am un feedback foarte pozitiv. Testele sunt de bun simt, generaliti QA. Adevarat trebuie sa fi putin mai performant decat EA sau Ubi ca sa treci. ...
hm Miercuri, 12 Martie 2014
ce se mai aude despre aceasta firma? vad ca tot au anunturi pe siteurile de profil. pleaca oamenii sau se extind?
baros Miercuri, 7 Mai 2014
Am fost chemat la interviu, cum e treaba aici ?
Intrebare Marti, 28 Octombrie 2014
Ce inseamna open office programul , ce fel de proiecte sunt in aceasta firma? Cu cine are firma contracte?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?