Forum despre Code Factory


cosmin Miercuri, 9 Ianuarie 2013
Stie cineva care sunt salariile de inceput si ce conditii de munca sunt?
laura Vineri, 1 Februarie 2013

buna! tot vad ca au locuri libere, si chiar intr-un numar mare. care-i faza?

Cristi Vineri, 1 Februarie 2013
Ce pot sa spun este ca eu am fost prin septembrie la interviu pentru Software Developer. Am avut interviu cu o persoana care mi-a pus niste intrebari teoretice despre clase si alte chestii si atat. Cand am fost eu erau 10 posturi. Apoi, in fiecare luna am vazut ca puneau anunt tot cu cele 10 posturi. Acum vad ca au ramas numai 5.
Ella Miercuri, 20 Martie 2013
Am observat ca aceasta firma , publica anunturi in mod periodic , sa inteleg ca este o fluctuatie mare de angajari acolo , sau incearca sa isi faca publicitate? Cum este mediul de lucru, colectivul, sefii? Salariile sunt platite la timp? Se plateste la negru ?Se sta peste program? Sa inteleg ca sunt din UK dupa adresa lor? Ce fel de teste de selectie au? Multumesc
Bloody Duminica, 12 Mai 2013
Se pun anunturi tot timpul pentru ca se angajeaza in masa, nu se da afara in masa. Pana acum nu a fost dat afara niciun angajat de pe testare (nu stiu cum e la development). S-a pornit de la 10 oameni, iar acum suntem 60.

Sunt in firma de cand s-a creat departamentul de testare, este foarte ok, dar ca sa fii angajat trebuie sa ai experienta si cunostinte de testare zdravene. Adica mai mult decat s-a facut in medie la EA sau Ubisoft. De asemenea trebuie si ceva cunostinte de programare (recomandat, dar nu obligatoriu).

Mediul este ok, foarte relaxat, salariile sunt platite la timp, nu se plateste la negru (din cate stiu se fac din start contracte pe perioada nedeterminata).

Despre stat peste program, se mai sta. Se mai pleaca si devreme. Ideea e sa-ti termini treaba si sa-ti fac norma de ore pe luna, in rest nu sta nimeni sa se uite cand vii si cand pleci.

De teste nu va zic, ca nu vreau colegi care au trisat la interviu, Daca oi gasi mai multa carne in frigider decat am lasat, asta e.
eu Joi, 23 Mai 2013

Ma ajutati cu detalii despre testele pt poztia de software tester?
Mersi.

cinevastrain Sambata, 10 August 2013

Buna ziua! O intrebare - care este salariul minim care se da la aceasta firma la inceputul angajarii?Si ce face concret aceasta firma? Este stabila din punct de vedere al angajarii? Ma refer la faptul daca se fac concedieri masive cand firma trece prin momente mai putin bune. Eu lucrez la o firma de telecomunicatii , productie , salariul care il castig aici este de 2000 ron in mana lunar plus tichete , plus al 13 salariu.Salariile de cand sunt la aceasta firma nu au intarziat niciodata. Ma gandeam sa schimb locul de munca cu ceva nou , un colectiv mai tanar etc. Am saptamana asta interviu la aceasta firma Code factory si vreau sa stiu cat de cat in ce consta concret cele 2 probe la interviu. Se merita sa-mi schimb locul de munca cu actuala firma? La firma unde lucrez mi s-a acrit , si am si un colectiv de ingineri mai in varsta.... Astept niste idei si sfaturi de la voi.Va multumesc pt rabdare. Deci concret vreau ceva nou si un mediu mai tanar.La salariu cred ca as ramane in continuare la 2000 ron in mana lunar...

Mickey. Luni, 12 August 2013
Salut.

Salariul minim: 1400-1500. Insa, salariul este negociabil deci ar putea fi chiar mai mare dar si mai mic :) Salariu de 2000 de ron nu cred ca exista decat la departamentul de development. La departamentul de testare exista cativa oameni ( 4-5 ) care au 2000 si peste 2000 ron. Aici nu se ofera tichete de masa dar se ofera o masa pe zi (fel 1+fel2) iar de al 13-lea salariu nu am auzit nimic. Nu se dau bonusuri de Craciun sau de Paste. Va urez succes la interviu.
Ex Miercuri, 4 Septembrie 2013

Eu am lucrat in aceasta companie, am un feedback foarte pozitiv.
Testele sunt de bun simt, generaliti QA. Adevarat trebuie sa fi putin mai performant decat EA sau Ubi ca sa treci. Dar este un mediu dinamic in care te poti dezvolta foarte rapid"daca vrei".
Posibilitati de avansare rapide in functie de performante.

hm Miercuri, 12 Martie 2014
ce se mai aude despre aceasta firma? vad ca tot au anunturi pe siteurile de profil. pleaca oamenii sau se extind?
baros Miercuri, 7 Mai 2014
Am fost chemat la interviu, cum e treaba aici ?
Intrebare Marti, 28 Octombrie 2014

Ce inseamna open office programul , ce fel de proiecte sunt in aceasta firma? Cu cine are firma contracte?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?