Forum despre Coficab Eastern Europe SRL (Coficab Romania)


claudiu Joi, 11 Aprilie 2013

Aveti idee cum este mediul de lucru la Coficab in Arad?

so Sambata, 3 August 2013

Eu acum m-am angajat; nu am ineput lucrul... dar par foarte ok si de viitor si au salarii bune

tivli Miercuri, 28 August 2013
Dupa interviu am fost programat sa dau doua teste. Despre ce este vorba?
Brosef Marti, 17 Decembrie 2013
Lucrez de doua luni la ei. Am plecat de la mai bine si sincer imi pare rau. Stres mare, sclavagism si putina recunostinta pentru munca depusa. Salariile nu sunt bune cum zicea cineva mai sus, defapt sunt sub orice critica. App. sunt inginer. Am plecat de la 3600 pe luna net la 1800 net crezand ca este o oportunitate. FALS FALS! Este ok pentru cine vrea experienta si ceva pentru CV. Nu este loc de cariera!
Eu Marti, 21 Ianuarie 2014
@Brosef, trebuie sa fie retard sau mincinos sa plec de la 3600 la 1800 :)
Brosef Luni, 27 Ianuarie 2014

@EU
Banii nu sunt totul, vechiul loc de munca desi era bine platit era FOARTE stresant. Si apoi Repet am crezut ca va fi o oportunitate!

piticu Joi, 20 Martie 2014

Sal sunt in Coficab de 6 ani. Si va zic sincer mincare este ca pixu daca esti pretenitos
salarile nu mai vb ,vine unu nou are salar ca ala care lucreaza de 2 ani sau mai mult
nu mai vb de zgomotu care este pe acolo si stresu ce ti-l fac sefii cand au audit sa le iasa lor bine si tie sa iti frece nervi timp de cat este un audit :)
Programu de munca sunt satul de el care este 6 zile muncesti ca un erou
as vrea sa fie 5 zile de munca sa poti si tu ca sambata si duminitca sa stai pe acasa
ei vor sa fac banii pe spatele tau daca ar mari salarile la vechi operatori ar fii mai frumos si ar munci fiecare cu spor :)

tzuki Miercuri, 23 Iulie 2014

buna.maine am interviu la fabrica din ploiesti pe un post de logistica, am mai auzit si de la alte pers ca nu e deloc ok.,..totusi ma voi duce sa vad despre ce e vb, dar nu sunt f incantata ptr mi-au lasat o impresie proasta de la tel. @niq-pe ce post ai fost?

COFI arad Luni, 28 Iulie 2014

Mult stres la logistica ,, sefi incompatibili cu postu pe care se afla iti vorbesc ca la ultimu om daca nu te dai pe langa ei cu una si alta.....manevre ce se fac acolo la greu . altii isi fac treaba alti nu . si trebuie sa faci si treaba lor ca ei sunt prieteni buni cu sefu de schimb ...daca nu imd se gaseste ceva sa iti faca convocari si una alta .tragi de bobine ca un sclav .acolo in fata leaga bobine eticheteaza infolieaza . la ambalaje esti murdar tot timpu ca un salahor ..ploua afar dute dupa ambalaje ce daca afara ploua asta tie munca ....dezordine acolo cat cuprinde si in hala si afara un depozit nu poate sa faca sau sa acopere .Mancarea ca la cantina de prost gust. Pe productie ii ceva mai bine nu esti stresat sau grabit de cineva daca merge bine masina ii ok . Am 8 luni pana acuma nu am luat mai putin de 1.300 in mana dar cu ore .

Fost angajat Miercuri, 6 August 2014

Pentru cine nu crede sa verifice periodic site-uri precum bestjobs. Reapar posturile cu o regularitate incredibila. Majoritatea nu stau mai mult de 6 luni. O fi coincidenta!?

Fost angajat Miercuri, 6 August 2014

@Tzuki Ai grija...unele dintre cele mai stresante, grele si cu pretentii posturi sunt la logistica! Un program de minim 10-11 ore pe zi..nu este exclus!

nickname Miercuri, 1 Octombrie 2014
buna. as vrea sa aflu mai multe detalii despre fabrica de la ploiesti. cum este la logistica, ce fel de colectiv, ce salarii, programul de lucru. multumesc mult
alyyyy Vineri, 16 Septembrie 2016
Dar despre postul de controlor calitate stie cineva ceva?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?