Forum despre Complete Cargo SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 9 Octombrie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Complete Cargo SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Complete Cargo.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

george Joi, 9 Octombrie 2014

sa va fie rusine ca v ati batut joc de mine si de familia mea si m ati facut sa plec dintr un loc de munca bun cu promisiunile voastre false.
aveti grija ca aici se intampla lucruri pt care voi sesiza autoritatile competente sa verifice aceasta firma nou infiintata.

Vasilica Sambata, 18 Octombrie 2014
Da George e dubios tare ce se intampla aici,dar o sa ii demasc eu in curand!Videochat si am dovezi o sa va arat in curand! :D
george Luni, 20 Octombrie 2014
da de unde ai dovezi ? arata le si la ceilaiati sa nu isi ia tepe !!!
dragos Miercuri, 22 Octombrie 2014
sunt administratorul acestei firme si nu am si nu am avut angajati cu numele "george" si 'vasilica".nu stiu cine sunt aceste persoane si cum isi permit sa posteze asemenea comentarii neadevarate.
Dan Miercuri, 22 Octombrie 2014
Draga dragos pe site-ul asta toata lumea comenteaza despre firme.Ar trebui sa fie angajati, dar pot fi doar niste pierde vara care habar n-au cum sta treaba cu firma despre care ...
dragosa Vineri, 24 Octombrie 2014
pai vezi dragos, dan recunoaste ca e in pom si ca habar nu are si isi da cu parerea,si by the way daca nu stii aici oamenii folosesc porecle si niknameuri nu numele adevarat, deci ...
dragos Marti, 28 Octombrie 2014
stiti ca este un vechi proverb 'Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia "
Andrei Marti, 28 Octombrie 2014
Incercati si voi sa salvati aparentele... ce sa zic... :))

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?