Forum despre Computaris Romania


GIGI Luni, 26 Mai 2014

Ma adresez persoanelor care vor sa se angajeze in aceasta companie.
Despre management - managementul companiei provine din fosti experti tehnici care au lucrat inca de la inceputuri (adica chiar dupa ce au terminat facultatea sau foarte aproape) in companie si cu timpul au ajuns COO, CEO, CFO. Din aceasta cauza, mie mi s-a parut ca in aceasta companie nu se lucreaza intr-un mod organizat, cu proiecte conduse de PM, cu implicarea eficienta a arhitectilor de solutii, cu monitorizare eficienta din partea managementului.


Trebuie retinut faptul ca aceasta problema a fost ridicata in repetate randuri, de diverse persoane (erau nou angajate) iar pasul urmator, invariabil, a fost sa fie zburate din companie. Si astfel ajungem si la atmosfera existenta in Computaris - oamenii nu trebuie sa exprime pareri contrare managementului din cauza ca pasul urmator este datul afara din companie.


La nivel de executie - in general oamenii sunt foarte buni strict tehnic - adica stiu sa programeze in tot felul de limbaje, au experienta pe tot felul de aplicatii BSS si OSS insa asa cum sper ca s-a inteles foarte clar din ceea ce am scris mai sus, in lipsa unei organizari de baza a activitatii activitatea lor este ineficienta.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?