Forum despre Cont Expert 94 SRL


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 2 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Cont Expert 94 SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Cont Expert 94 SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
user Sambata, 2 Februarie 2013
mesaj venit la http://www.undelucram.ro/sugereaza-o-firma


Feriti-va de Cont Expert 94 !!

Patronul nu plateste perioada de proba chiar daca o treci. Zilele acelea mergi fara plata.
Te angajeaza chipurile part-time si primesti munca de full time.Ba chiar de stat peste program...
Cand am mers si am spus ca sunt prea multe , a angajat pe altcineva , fara sa anunte, apoi vrea sa ii lasi toate lucrarile incheiate la luna desi tu nu le-ai preluat asa, chiar daca te ai ocupat si de altceva bonus pe acelas salariu, iar asta prieteni pe banii tai pentru ca nici preavizul nu vrea sa-l plateasca...
Pe motiv ca am primit vacanta de Craciun nici banii pentru ultima luna nu i-am primit. In loc sa scada suma aferenta concediului.Am mers o luna intreaga la serviciu de pomana..Am auzit ca nu as fi prima careia i sa intamplat... ceva asemanator

Nu recomand nimanui!!!

Am scris aici pentru ca daca as fi stiut cat de neserios este acest angajator nu m-as fi dus...
Echipa Undelucram.ro Joi, 3 Octombrie 2013

DREPT LA REPLICA

Compania Cont Expert 94 SRL are amabilitatea de a posta urmatorul drept la replica.


Firma Cont Expert 94 SRL ofera servicii complete de contabilitate audit financiar si consultanta pe piata serviciilor de profil din anul 1994. Succesul nostru pe piata este in mare proportie datorat personalului angajat care comunica direct cu clientii firmei in procesul de preluare si predare a informatiilor contabile. De aceea punem foarte mare accent pe pregatirea profesionala si pe profilul moral al personalului angajat.

In legatura cu fosta angajata a noastra cu pricina mentionam urmatoarele:

- A fost angajata de noi la finele lunii noiembrie 2012 ,cand aveam deja selectata persoana, insistand ca are probleme sociale (un copil si probleme financiare) si ca are pregatire profesionala si putere de munca;

- Dupa trei saptamani de lucru i-am acordat incepand cu 23 dec 2012 pana pe 7 ianuarie 2013 liber cu toata lumea. De asemenea i-am dat prima de Craciun;

- In ianuarie, s-a retras singura pe motiv ca nu poate sa faca fata la volumul de munca decat cu marire substantiala de salariu (nu am fost de acord fiindca avea nici o luna de lucru si preluase ca volum lucrarile unei alte colege care plecase). Asa a renuntat intr-o zi fara sa-si predea lucrarile (ramase nefinalizate) si fara sa se gandeasca la efectele asupra firmei. In aceste conditii i-am achitat restul de plata in final, considerand ca nu am de ce sa insist sa ramana, nu este persoana potrivita.

Legat de cele scrise: perioada de proba, timpul de lucru etc sunt ireale si cu scopul de a face rau intrucat nu i-am acceptat marirea de salariu.

Se poate verifica firma Cont Expert 94 SRL sub toate aspectele de la infiintarea ei, constatandu-se ca nu a avut niciodata probleme.

In final consider ca orice firma, indiferent de marimea ei, are personalul pe care il merita. La baza activitatii firmelor de succes trebuie sa primeze spiritul de echipa, in care sa nu existe angajati si sefi de o parte si de alta, ci un colectiv inchegat care sa-si orienteze eforturile in aceeasi directie. De asemenea, fundamental pentru un angajat este caute si sa simta la angajare locul potrivit si din acel moment succesul depinde numai de el.
De asemenea, din discutiile pe care le-am avut pe email cu reprezentantii acestei companii, este remarcabil si de urmat faptul ca ei au inteles si sprijina dreptul la libera exprimare, ba mai mult atitudinea pe care au avut-o in discutiile cu noi denota un grad inalt de profesionalism.

Ei bine, se poate! Felicitari.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?