Forum despre Crescendo International SRL


coco Marti, 20 August 2013

Ceva despre Crescendo?

@coco Marti, 20 August 2013

Salve. nu stiu cum mai merg proiectele in prezent si cati mai sunt in firma, insa eu am invatat multe acolo, atmosfera f placuta de lucru, sprijin de la colegi oricand a fost nevoie, program oarecum flexibil; in ce priveste remuneratia, acum ceva timp era la nivelul pietei. numai bine!

joe Marti, 14 Ianuarie 2014

Cat castiga maxim un Microsoft Customer Engineer? Se fac traininguri platite?

si.cr.in.el. Joi, 23 Ianuarie 2014
Cine imi poate spune ce remuneratie are un consulant / sales support /customer manager, in cadrul firmei lor ?! ce beneficii ofera in afara salariul lunar ?! mersi !
Noname Marti, 11 Februarie 2014
Pot sa spun ca este o firma serioasa fata de angajati, salariile se achita la timp mereu, se ofera si bonuri de masa, managerii sunt comunicativi,programul de lucru este flexibil.Este o firma care are un istoric f bun pe piata si destul de solida.Bineinteles ca exista si nemultumiri si nemultumiti dar per total este o firma f ok.Un lucru negativ si care nu da bine in exterior este legat de infrastructura care este la pamant.
Daniel Miercuri, 19 Februarie 2014
Am fost angajat la Crescendo si va pot spune cu mana pe inima ca este un loc de munca extraordinar. Spiritul de colegialitate este unul aparte, management-ul este foarte serios si ...
BFD Marti, 29 Iulie 2014
Am vazut ca au momentan mai multe posturi deschise pe networking support. Stie cineva ce salarii sunt pentru un Data Center Engineer sau Security Engineer?
Julya Joi, 20 Aprilie 2017
Buna, are cineva detalii despre postul de database administrator? Multumesc anticipat.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?