Forum despre DirectVision


ADMIN - undelucram.ro Joi, 30 August 2012

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma DirectVision, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de DirectVision.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

monika Joi, 16 Ianuarie 2014
Buna, as dori sa stiu, daca are cineva detalii despre aceasta companie, cum e atmosfera, etc .
Multumeesc
Mihai Luni, 20 Ianuarie 2014
Buna, nu are nimeni detalii despre aceasta companie ?
dEtaLii Duminica, 23 Februarie 2014
Salut , are cineva detalii despre aceasta firma?Multumesc
Angajatu Miercuri, 9 Aprilie 2014
S-a angajat cineva la aceasta firma? Stiu ca era un baiat din Brasov pe acolo.Mai este?
Ion Marti, 22 Aprilie 2014

Interviul celor de la directvision mi-a lasat o parere in general buna. Intrebari relativ simple si la obiect insa care din pacate nu testeaza cu adevarat calitatea angajatului si pe care le gasesti la multe alte interviuri.
Personalul de la HR si tehnic mi-a lasat si el o parere buna fiind oameni deschisi si politicosi.
Insa ceva nu m-a convins.

test Duminica, 27 Aprilie 2014
salut, a fost cineva la interviul de front end developer? vad ca exista anuntul de ceva timp pe net
Interviu Vineri, 4 Iulie 2014
As dori sa stiu daca firma asta are posturi libere. In ce consta interviul. Cum e atmosfera.A fost cineva la interviu?
nu Duminica, 6 Iulie 2014
nu a fost nimeni la interviu , are posturi pe net dar nu suna pe nimeni , isi fac reclama!
intrebare Vineri, 29 August 2014
Au posturi am aplicat recent nu am fost sunata , a fost cineva la interviu la ei?
Aam aplicat Joi, 4 Septembrie 2014
La fel aici am aplicat nici macar nu a fost vizualizat :D
intervievat Vineri, 3 Octombrie 2014
am fost intervievat pentru un post de .net developer. M-au intrebat 1-2 notiuni de html, de sql, nimic de C# sau vreo tehnologie .net framework, cum ar fi fost de asteptat. Apoi diverse probleme cica de "olimpiada de clasa a IV-a": ex: 1) intr.o camera sunt 3 intrerupatoare, in alta sunt 3 becuri, cum faci sa vezi care intrerupator apartine carui bec(camere izolate una de cealalta)? 2) ai 2 bile identice, cum determini de la ce etaj al unui bloc suficient de lung se pot sparge bilele. (de ex de la etajul 50, bila nu se poate sparge, dar se paote de la 51).
Din ce am inteles, se lucreaza la un singur proiect, iar personalul e mic ( pt respectivul proiect, lucrau cam 5-6 persoane)...
Olimpica Vineri, 3 Octombrie 2014

Intervievatul ai primit feedback de la ei? Ce salariu ai negociat?

Daniel Sambata, 29 Noiembrie 2014
Am lucrat la ei in jur de 3 ani. Pot spune ca fata de multe alte firme de soft sunt destul de seriosi. Se lucreaza intr-adevar ceva mai mult (cateodata e si optional, depinde si de disponibilitatea ta) dar oamenii sunt corecti si au platit intotdeauna orele suplimentare si orice chestie extra.
Tehnologiile variaza, sunt portiuni legacy din aplicatii unde trebuie sa faci mentenanta si sunt si portiuni scrise in MVC5 cu AngularJS.
Ca un minus, pot spune ca e cateodata ceva mai stresant: modificari in ultimul moment, regandirea arhitecturii sau a feature-ului dupa ce ai apucat sa dezvolti o mare parte din el etc.
Atmosfera e si ea placuta, oamenii sunt in general de treaba si nu prea vezi rau intentionati sau colegi care nu sunt dispusi sa-ti explice sau sa te ajute.
Ionutz Miercuri, 3 Decembrie 2014
Eu am lucrat pe proiectul play.com (UK), pe automation, dar am plecat pt ca am prins o oferta buna in afara. Am inteles ca acum se lucreaza direct cu Japonia (Rakuten), cel putin pe partea de automation. Se lucra cu ruby/cucumber si C# la automation, acum nu stiu ce se mai foloseste.
Pot spune ca oamenii sunt chiar ok acolo, eu am lucrat cu multi dintre cei care inca mai sunt in firma si am fost multumit de colaborare. Codul era destul de bine structurat, se folosea TFS si Jenkins, era destul de interesant si de antrenant, proiecte multe si variate (diverse parti din site-ul de ecommerce, mobile website, mobile app, etc)
O parte mai nasoala ar fi ca distanta pana la metrou e destul de mare, cam 15-20 min de mers pe jos pana la unirii. Uneori seful din UK (QA Manager) isi mai baga nasul dar asta se intampla destul de rar pt ca el nu era foarte tehnic (slava domnului, pt ca cei de pe functional relationau mai des cu el si uneori aveau mult de furca) insa avea mai mult treaba cu sefii de proiect, respectiv cu lead-ul de pe automation.
Overall eu ii recomand, mai ales daca vreti ceva diferit de feeling-ul de ”plantatie” oferit de multinationale (cel putin pe proiectul asta era ok, nu stiu in rest).

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?