Forum despre Dov Distribution Grup SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 15 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Dov Distribution Grup SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Dov Distribution Grup.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
ellll Joi, 16 Mai 2013
buna ziua. vreau sa va impartasesc din experienta mea la aceasta firma. fugiti de ea cat puteti.nu face carte de munca, nu-ti da salariu.muncesti ca prostu atatea luni si te trezesti ca ai lucrat degeaba. rutele sunt facute praf, marfa in depozit nu prea este. lucreaza numai cu banii jos, dar tie salariu nu ti-l da. si magazinele fug de aceasta firma pentru ca nu este serioasa.
inca o teapa Joi, 16 Mai 2013
pentru ell, sa stii ca ai perfecta dreptate si eu am patit la fel. Ar trebui ca organele statului sa citeasca acest forum si asa poate scapa lumea de acesti tepari.
ellll Vineri, 31 Mai 2013
AGENT vanzari, societate distributie angajeaza agent vanzari pt Bucuresti, cunoasterea segmentului de retail si experienta sunt obligatorii; 0726.059.222 ; oana_dn74@yahoo.com. FUGITI CAT PUTETI DE ACEASTA FIRMA.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?