Forum despre Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 10 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
lime9 Marti, 23 Aprilie 2013
Este o firma de recrutare. M-am angajat prin intermediul lor la OMV Petrom in 2008. Au fost destul de seriosi din punctul meu de vedere. La 2 ani dupa ce m-am angajat am primit e-mail din partea lor deoarece vroiau CV actualizat. Un lucru bun zic eu. E bine sa stai activ pe piata muncii
Candidat Luni, 3 Iunie 2013
Profesionisti.
xyz Luni, 10 Martie 2014
Am colaborat si eu cu ei. Numai de bine. Ceea ce s-a discutat s-a intamplat.
Catalina Miercuri, 19 Martie 2014
As dori si eu sa ma angajez la ei. Mai multe detalii puteti da? sau un e-mail unde pot trimite cv-ul? Multumesc anticipat.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?