Forum despre Dynamic Parcel Distribution


ADMIN - undelucram.ro Marti, 16 Iulie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Dynamic Parcel Distribution, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Dynamic Parcel Distribution.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Mosul Miercuri, 17 Iulie 2013
Buna ziua,
Am lucrat o perioada la DPD in cadrul departamentului de vanzari directe.Despre DPD va pot spune ca este o firma in regula din toate punctele de vedere.Conditii bune de munca,colectiv format din oameni amabili si care te vor ajuta cand ai nevoie,se organizeaza traininguri,teambuilding-uri.Atentie celor care ajung sa lucreze pe vanzari... uita de promisiuni ,aici va spun feedback-ul mai multor persoane.Una peste alta se merita sa ajungi la un interviu la ei mai putin la vanzari ca iti strici sanatatea.
candidat Miercuri, 5 Martie 2014
stiti ceva de Specialist Rambursuri? cum decurge interviul, ce salariu de ofera, cum e mediul de lucru?
Andrei Joi, 14 August 2014
Pentru functia Project Assistant imi puteti da mai multe detalii? Cerinte, salariu, interviu?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?