Forum despre ERB IT Shared Services SA


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 5 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma ERB IT Shared Services SA, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de ERB IT Shared Services.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

monika Joi, 17 Aprilie 2014
Buna,
as dori si eu mai multe detalii despre jobul ORACLE DATABASE ADMINISTRATOR,
si despre atmosfera, salarii, mediul de lucru.
Multumesc
Mihai Vineri, 2 Mai 2014
Buna,
as dori sa stiu daca are cineva detalii referitoare la aceasta companie, atmosfera de lucru, salariile.Sa inteleg ca, ca pana acum nu a postat nimeni, asta inseamna ca e o firma serioasa, si angajatii sunt multumiti.
Merci.
un angajat Joi, 22 Mai 2014
Buna,
observ ca nu a postat nimeni nimic despre aceasta firma,exista doua posibilitati:
1. angajatilor le este teama
2. angajatii sunt foarte multumiti, varianta care sper eu sa fie adevarata.
me&i Miercuri, 4 Iunie 2014
Buna,
as dori si eu detali despre aceasta firma,ma refer la salarii,atmosfera de lucru si colegi.
Multumesc anticipat
der Joi, 6 Noiembrie 2014
Vreau sa spun din prima ca nu sunt nici frustrat, nici, nici suparat pe ERB, incerc sa las un review obiectiv si atat. Am fost sunat ptr interviu, a ramas ca mi se ofera detaliile interviului pe mail, in aceeasi zi. Zis si facut, dupa circa o ora am primit un mail cu datele jobului. Este vorba de LINUX / UNIX SYSTEMS ADMINISTRATOR. Fiin un job tehnic, am dat reply si am intrebat daca in ziua interviului, va fi si un test/interviu tehnic sau doar HR. Niciun raspuns, in ideea in care am dat mail la vreo 10 minute dupa ce am primit. A 2-a zi, am dat iar mail, ptr ca desi ma asteptam sa primesc de dimineata un reply, nu am primit nimic. A trecut si weekendul, marti trebuia sa am interviul si luni am mai dat, al 3-lea mail in care i-am rugat sa-mi raspunda la mail. Bineinteles ca nu am primit niciun raspuns asa ca am sunat iar doamna mi-a zis ca n-a primit nimic. 'Sunt in concediu'. Din start mi se pare a fi o atitudine non-business, daca esti in concediu, sa nu mai ai o persoana care sa-ti preia atributiile + ca imi putea raspunde in ziua in care nu era in concediu. Ulterior am venit la testul tehnic, scris si termenul de raspuns este 'cateva zile, sper sa nu uit sa te sun'. Dupa cateva zile am sunat eu, mi-a zis ca nu s-a corectat si ca ma suna in circa 4 zile, dar sper sa nu uite. Inca nu am primit raspuns si nici nu mai am nevoie. Cine vrea detalii despre test, sa strige
joker Miercuri, 12 Noiembrie 2014
SAlut, ce s-a cerut la testul respectiv(unix)? Pe ce se pune accentul?
der Vineri, 14 Noiembrie 2014
vladut_der@yahoo.com da-mi mail si-ti dau mai multe detalii
Ionut Miercuri, 7 Ianuarie 2015
buna, am fost si eu la interviu si mi-au spus ca nu suna ei decat daca trec de test dar ca pot sa ii sun eu sa cer detalii. Eu am sunat dupa 1 saptamana si mi-au spus ca rezultatul la test e ok dar ca nu s-au hotarat inca, am sunat apoi dupa inca o saptamana si mi s-a spus ca un alt candidat a fost ales. parerea mea e ca testul tehnic conteaza

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?