Forum despre Eureko Asigurari


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 23 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Eureko Asigurari, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Eureko Asigurari.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
shefu Luni, 3 Septembrie 2012
o firma de asigurari...cauta sa munceasca sale vanda lor asigurarile de sanatate, de viata si pensiile private intr-o tzara in care marea majoritate a cetatenilor nu stiu cum sa fuga de taxe, d-apai sa caute sa plateasca altele:))
UUUU Vineri, 2 Noiembrie 2012
FUGITI DE EUREKO = TEAPAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
oana Vineri, 24 Ianuarie 2014
eu am lucrat pt ei o perioada ....seminarii plimbari pe drumuri aiurea nimic din ce mi-au spus la asa zisa angajare nu a fost adevarat. te punea sa cheltui niste bani a iurea pe asigurari gen
malpraxis niste bani cheltuiti de pomana erai platit la client dar acei bani pe care nu i-am vazut(avand 3 asigurari incheiate) s-ar fi dus oricum pe drumurile care le faceai pt intanlirile cu clientii ,abonamentul de la telefon ...in concluzie nu sunt seriosi vor oameni care sa le aduca profit dar ei sa nu isi onoreze platile promise ...
Mirela Miercuri, 19 Martie 2014
Si eu am lucrat pentru ei,sunt total neseriosi.Director de agentie care nu stie sa citeasca, cu tendinte de paranoia, numit si sustinut de o mare directoare. Isi batea joc de consultanti, ii ameninta. Asigurarile de sanatate, primeai o lista plina cu clinici si policlinici neactualizata, nici nu conta acest aspect important era profitul. Contractul cu societatea era Contract de mandat insa se impuneau aceleasi obligatii ca la un contract de munca 8 ore/zi obligatoriu plus in fiecare dimineata sedinta, seara sedinta aproape in fiecare zi alte 1-2 ore, indrazneai sa nu te executi sau sa faci vreun comentariu erai considerat spion, turnator si dat afara fara nici o explicatie. Plata, sub forma de comision asa cum zice Oana "...erai platit la client..." daca apucai sa o primesti era... bataie de joc raportat la cheltuiala pe care o faceai(mijloc de transport, telefon, etc) pana incheiai contractul. Contractele incheiate de agentii plecati ti-se puneau in brate, la figurat, intrau in gestiunea ta dar nu le primeai sa le servisezi, stateau sub cheie in dulapul directorului pe cod orfan, asa cum obisnuia sa le denumeasca. Este unul din motivele -cel putin in agentia in care am lucrat -pentru care multi clienti au reziliat contractul. Nu avea cine sa se ocupe de ei, de termene scadente, etc. Dupa toata aceasta bataie de joc la adresa clientilor si consultantilor, dupa tot profitul adus lui Eureko, vine cireasa de pe tort. Fara nici o notificare prealabila din partea Eureko privitor la vreo suma de restituit companiei, vine firma de recuperari si te hartuieste pe motiv ca datorezi despagubiri firmei Eureko pentru contractele reziliate. In concluzie sunt foarte neseriosi atat fata de clienti cat si de oamenii cu care au lucrat. Vor doar bani si nu conteaza in ce mod si sub ce forma ii obtin. Calca pe oricine pentru bani. D-na/le administrator, sper sa nu stergeti comentariul, nu ar trebui sa aveti motiv deoarece nu am dat nume de persoane sau agentii si am oferit o parte de detalii din experienta avuta cu aceasta firma asa cum cereti la inceputul forumului, citez: "Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Eureko Asigurari, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Eureko Asigurari." Si, sper ca cele scrise mai sus sa fie de ajutor tuturor.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?