Forum despre Euro Narcis


ADMIN - undelucram.ro Marti, 11 Septembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Euro Narcis SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Euro Narcis.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
dan Miercuri, 12 Septembrie 2012
de evitat, in bucuresti, pentru agenti, masina de serviciu este golf 3, de vreo 18 ani. masina e in regim full-time, dar are gps si nu ai voie sa mergi sambata cu ea, din motive religioase. eu am fost la ei o zi si am fugit
turist de ocazie Miercuri, 12 Septembrie 2012
sunt fratzi cu Mihai Gidea?
@turist Miercuri, 12 Septembrie 2012
atat ai retinut tu? problema mai mare este ca e o masina de 18 ani, in care nu ai nici o siguranta! aveai pauza la forumurile unde il injurai pe gadea?
turist de ocazie Miercuri, 12 Septembrie 2012
da' tu esti fanu' lui? du-te tata sambata la "adunare" si-i spune-i cat de mult il apreciezi. poate ai noroc si te pune la strans "zeciuaiala"
@turist Miercuri, 12 Septembrie 2012
site-ul asta e despre firme, eu am o problema cu firma respectiva, si ma mir ca vine un troll sa vorbeasca despre gadea

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?