Forum despre Euro-Testing Software Solutions


monika Joi, 19 Decembrie 2013
Buna, as dori sa stiu daca are cineva detalii referitoare la aceasta companie.
Multumesc
Alex Duminica, 19 Ianuarie 2014
Buna, eu sunt de curand la ei, este o companie ok, nu am probleme cu ei ... acum de curiozitate am dat si eu cautare si 0 feedback negativ! Ba din contra, am avut o intalnire cu o companie si am zis ca plec la ei, iar tipul care era director vanzari mi-a spus ca sunt foarte OK!!!! :D Cu incredere, e companie ok.
Costel Miercuri, 19 Martie 2014
Este o companie foarte faina. Lucrez de 3 ani la ei si imi place foarte mult. Mergeti cu incredere. Oamenii sunt deschisi la minte, deschisi discutiilor, team building-uri, am lucrat la multe firme si pot sa spun sincer ca ei sunt foarte faini.
yoyo Miercuri, 19 Martie 2014
care e adresa companiei?
irina Miercuri, 19 Martie 2014
Buna,
Pe mine m-au contactat si au vrut sa ma angajeze acum cateva luni dar nu am putut eu sa renunt la actualul job din motive personale. Sunt o firma foarte serioasa. Ii recomand .
@@yoyo adresa companiei este undeva pe Stefan Cel Mare , in apropierea sediului ING. Totusi ei angajeaza pentru terte parti si nu vei lucre la sediul lor care este la etajul unei case asa ca nu are importanta. Lucreaza cu Vodafone si BCR din cate stiu eu.
Merita sa incerci la ei.
Salariul a fost ok- pe parte de testare aproape 1000 euro
NiKoLaS Duminica, 18 Mai 2014
@@irina
Irina, as dori sa stiu cum a fost procesul de recrutare, care au fost pretentiile, ce i-a interesat in mod special la partea tehnica, si de asemeni daca ti-au facut o oferta concreta sau e doar o banuiala ca salariul ar putea fii cca 1000 eur?!?
anamaria31 Joi, 19 Mai 2016

Buna,
Euro Testing este o companie serioasa, platesc bine, atmosfera este una placuta, Puteti merge cu incredere. gasiti informatii pe site referitor la joburi si locatia exacta: www.euro-testing.ro

CatJ Luni, 18 Iulie 2016

Hello, cunosc cativa care au fost la interviu pe post de QA la ei. Oamenii par relativ ok. Nu fiti foarte sensibili la apelul telefonic, pur si simplu aia e vocea doamnei care va contacteaza.

Interviul consta din:

pima parte: Interviu HR cu doamna de la telefon. Destul de tipic, nimic neasteptat sau nou, va intreaba si salariul pe care il dotiri, prezinta firma, etc (aparent overtime e important). Ca salariu sa va ganditi cat de mult cereti, in principal angajeaza cu salarii de junior/intern (~3000 sau mai mic)

a doua parte: test tehnic in care alegeti raspunsul corect. La acest test va intreaba doamna de la HR cam in ce domenii stiti sa lucrati, puteti sa dati din: Python, cunostinte Linux, cunostinte de QA/testare, Java, Baze de date, C++, Web Services si "Interview Questions" (de scris).
Fiecare domeniu de test de mai sus are cam 30 de intrebari (in afara de "Interview Questions" de vreo 10)

O sa trebuiasca sa completati un teanc de foi de vreo 2 degete grosime. Va recomand sa scrieti la "Interview Questions" mai intai si apoi sa alegeti variantele.

Puteti sa stati cat vreti de mult.

Din pacate va muta in sala cu inca doi oameni asa ca daca nu va place sa fiti insotiti si supravegheati la un test care poate dura si 2 ore (daca aveti atata rabdare) e cam naspa.

Intrebarile sunt destul de grele - daca nu putin cam exagerat de dificile (Dupa primele 5-10 intrebari la cele cu 30 deja se uitau candidatii crucis)

Nu cred ca se asteapta la geniu de la cineva, mai degraba sa ai rabdare sa completezi testele (in special "Interview Questions"), sa stai ceva mai mult de o ora ca sa dovedesti dedicatie companiei si ca tu chiar vrei sa lucrezi pentru ei.

Apoi asteptati mailul de confirmare sau refuz.

Apoi urmeaza un alt interviu cu clientul la care veti lucra. Aici interviul depinde total de client si ce vrea clientul sa stie de la tine.

Daca va ia mai departe va cam preseaza sa semnati cat mai repede.

In cazul in care vreti sa lucrati aici, mult succes!

black26 Miercuri, 20 Iulie 2016
Salut, 3000 lei sau euro?
CatJ Joi, 21 Iulie 2016
Am zis si "junior/intern" deci Euro clar nu :D

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?