Forum despre Eurodata Management


candidat Marti, 9 Octombrie 2012

as vrea sa aflu si eu detalii despre aceasta firma....sunt programata pt un interviu maine...multumesc!

b Vineri, 16 Noiembrie 2012
Am lucrat vreo 10 luni la ei. Pe langa faptul ca instrumentele de lucru (casti, calculatoare) sunt vechi, unele defecte (in timpul apelarii risti sa ti se sparga timpanele din cauza interferentelor, iti auzi toti colegii in casca, mai putin clientul cu care ar trebui sa porti o discutie), managementul este defectuos - instructaj insuficient si incomplet - daca ai anumite nelamuriri cu privire la chestionar, ti se raspunde ca vei vedea pe parcurs ce anume trebuie facut (citez: "nu stiu, vezi si tu la momentul respectiv ce raspunzi"). Daca un respondent doreste sa vorbeasca cu un supervisor, sa nu indraznesti sa-i deranjezi ("nici nu se pune problema! niciodata sa nu ma mai chemi pe mine pentru asa ceva! descurca-te!") La fel se intampla si cand apar neclaritati pe parcursul chestionarului. Tu trebuie sa le stii pe toate si sa nu deranjezi supervisorii.
Feedbackurile se fac dupa criterii necunoscute angajatilor. In functie probabil de dispozitia celui care se ocupa cu asta sau de cat de agreat esti, primesti feedback pozitiv sau negativ.
Acum nu mai stiu ce e, dar cand am plecat, se platea cu 5 Ron/ora, iar in weekend bagasera 6 Ron/ora (la inceput era acelasi mod de plata) iar pauzele erau 5 minute/ora. Desi ar trebui sa fie foarte clare lucrurile privitoare la salariu, in fiecare luna acesta era altul decat imi calculasem. Cand intrebai de ce ti s-au oprit bani din salariu, spuneau ca ai fost penalizat, dar nu dadeau mai multe explicatii. Odata mi-au oprit aproape 100 Ron fara nicio explicatie ("Cel care a facut feedback-ul este in concediu, noi nu stim de ce ai fost penalizat").
Singurul lucru pozitiv era programul, foarte flexibil. Aveai posibilitatea sa-ti faci programul pe saptamana urmatoare, in functie de nevoile tale, daca aveai o problema iti puteai lua liber fara prea mare bataie de cap, cu conditia sa anunti din timp.
jamesbond Miercuri, 16 Ianuarie 2013

Am lucrat la ei 3 luni, ca operator interviu, pe Orange. din punctul meu de vedere probabilitatea de a promova, fara sa fii in relatii bune(rudenie cu superiori) este aproape de multimea vida.
cat despre job, da, e un job in carefaci acelasi lucru in continuu.esti platit cu 5 lei pe ora in cursul saptamani si 6 lei pe ora in weekend.nu ai pauza platita.niciodata nu a coincis numerul de ore ca care mi l-am notat eu cu cel final, de la salariu(diferente de cativa zeci de lei).programul este de 4,6 sau 8 ore.singurul lucru in regula este faptul ca poti sa jonglezi cu programul si in timpul cat lucrezi acolo sa iti cauti in alta parte.

totusi, trebuie sa fiu sincer, decat de loc, e bine sa ai o activitate.

MihaeLa Marti, 9 Aprilie 2013
Am o prietena care a lucrat acolo, si nu era platita pe ora, ci pe nr de interviuri, chestionare, dupa 6 saptamani a castigat 200 de lei....dar a fost ok pentru ca programul e super flexibil, oamenii bine crescuti si bine pregatiti.
ioi Joi, 18 Aprilie 2013
dupa 6 saptamani...200 de lei? adica intr-o luna jumatate 200 de lei?? :|
banii aia mi da mama pe luna daca mentin curatenia in locul ei :)))
Andra Miercuri, 22 Mai 2013
Sunt atatea de spus incat nici nu stiu de unde sa incep. Am lucrat la ei 1 an si jumatate. Am sa incep cu lucrurile pozitive. In primul rand programul, care daca stii cum sa pui ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?