Forum despre Europ Assistance Romania


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Europ Assistance Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Europ Assistance.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Romanul Duminica, 6 Iulie 2014

Call center pentru Generali Asigurari.Salarii mici, au pretentia sa rezolvi cat mai multe dosare pe zi.Te verifica la sange sa vada daca ti ai facut treaba.La orice greseala te paruieste dar cand faci ceva bine sau stai peste program nu spune nimeni nimic, toti se fac ca nu vad.Sefii zic ca nu trebuie sa stai peste program si nu incurajeaza acest lucru dar cand iti da 30 dosare pe zi si nu ai cum sa le termini nu ai decat sa renunti la pauza de masa si sa mai stai 2-3 ore peste program.Din 10 angajati 8 din ei stau zilnic peste program.Salariile sunt de tot rasul 900 lei.Nu deconteaza transportul.un amarat de abonament RATB de 50 lei. Nu recomand sa va angajati.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?