Forum despre Germag Trend SRL


Via Miercuri, 10 Octombrie 2012

Astazi trebuie sa ma duc la un interviu la Germag.
As dori sa stiu ce salarii sunt pe acolo si cum este atmosfera. Din cate am inteles, primul interviu va fi in engleza, direct cu directorul.

Cris Marti, 13 Noiembrie 2012
Via cum a fost?Te-au angajat?
Am fost si eu azi la interviu pentru postul de operator calculator.
Intr'adevar,interviul in engleza dar nu este criteriu eliminatoriu,,, :)
iuliak Marti, 20 Noiembrie 2012
am si eu un interviu azi si as dori sa stiu care ar fi salariul si programul de lucru.
Gigi Miercuri, 28 Noiembrie 2012

Am fost angajat 2 luni la Eurotechnik Media.

Am fost la interviu pentru angajare grafician, am discutat cu "boss" (asa cum ii spun angajatii) pret de cateva minute in care am discutat bineinteles de companie, postul respectiv, aptitudinile mele si salariu. Am mentionat ca am experienta si in site managament, in administrare platforme web si cunosc si putina programare. Timp de 2 luni, am facut administrarea site-ului (design bannere + homepage, introducere produse in baza de date, indexare produse din showroom, fotografie produse si edit, ma ocupam de comenzile online), grafica print (ecusoane, pliante, catalog, bannere), grafica video (slide-uri pentru diferite spatii de afisare, ex: mall). >
Programul de lucru incepea la ora 8 dimineata si daca intarziai cateva minute erai atentionat de patron. Lucrai pana la 17:00 si aveai 30 de minute pauza.

Ca graphic designer si administrator website nu am avut deloc mana libera. Daca observati cataloagele lor, sunt la fel toate, acelasi concept grafic, aceleasi culori "sa sara-n ochi", aceleasi fonturi si aceleasi tip de produse. Am incercat sa-mi impun punctul de vedere, insa a fost imposibil.


 

alex Duminica, 13 Ianuarie 2013
ceva nou despre Germag?
Cookie Miercuri, 30 Ianuarie 2013

Salut, am fost si eu angajat la aceasta firma o perioada mai lunga de timp. Ce pot sa va spun de bine este ca salariul este dat la timp, nu se intarzie si daca este ceva in neregula se poate vb cu seful al mare si se rezolva. Si normal, mai sunt persoane care isi dau viata pt firma. Am fost angajat ca vanzator in unul din magazine 5z pe sapt de la 9 la 6, 2 sambate pe luna de la 9 la 4. Daca ai colegi de treaba si vanzari bune lucrurile merg bine. Salariul de pornire este de 11 si creste cu 1mil in fiecare AN. SI trebuie sa iti faci un target zilnic mare in raport cu vanzarile magazinului. Mai naspa este ca trebuie sa fii intr-o continua competitie cu ceilalti vanzatori ei la randul lor cu targeturi mari, cica asa se face vanzare si ca vezi ca primesti comision la sf de luna. Se sarbatori lucrezi, liber decat de craciun revelion si paste.Chestia e ca daca suporti sa te cicaleasca toata ziua la cap in fiecare zi este un loc bun de munca.

ionut Luni, 18 Februarie 2013
Buna dimineata! Germag este o firma in care se cere performanta, iar performanta este rasplatita. are foarte multe avantaje pe lange celelalte firme de profil: salariile sunt mult mai mari decat la alte magazine, salariul intotdeauna s-a dat la timp, orele suplimentare s-au platit, iar daca vanzarile au fost ok am primit si bonusuri. Nu stiu la ce magazin ai fost sau in ce perioada ai fost angajat, dar lucrul la Germag nu este asa cum spui. Colegii sunt OK si nu au existat cazuri in care s-au furat clientii unul altuia. Eu chiar recomand Germag, este un mediu de lucru corect, sigur si stabil atat timp cat iti faci corect treaba.
pokerface Joi, 14 Martie 2013
Salut eu am lucrat la Germag si nu pot sa zic ca nu sunt conditii stricte dar una peste alta este o firma corecta, nu am lucrat mult in jur de 6 luni dar am vazut ca persoanele care erau schimbate erau cele care aveau vanzari mici cu mult sub targetul pe care il aveau de atins.
De la ei am plecat pentru ca s-a ivit o ocazie sa profesez in meseria care imi place si anume publicitate dar sincer va recomand cu mentiunea ca este un loc de munca sigur atata timp cat te tii de treaba si ai rezultate.
pokerface Joi, 14 Martie 2013
cat despre produse sunt de parere ca sunt de buna calitate din ce am vazut in magazin si am probat si din ce auzeam de la clienti si desigur pentru ca primeam vouchere comision mi-am luat si eu cateva lucruri pentru acasa sau pentru imbracat si sunt multumit de ele.
adrm Luni, 25 Martie 2013

Am lucrat si eu 4 luni la ei. Se lucreaza in 3 schimburi : full time ( 9.00 - 20.00 ) standard (11.00 - 20 .00 ) si part time ( 9.00 - 15.00) . acum depinde de fiecare magazin cum are nevoie.

daniel Joi, 28 Martie 2013
daca ai stat doar 4 luni inseamna ca nu prea ai avut chef de munca! tu nu stii ca in vanzari se lucreaza si in week-end sau a fost o noutate pentru tine. toti vreti sa veniti la serviciu cate 4 h, sa va beti cafeaua si la fix sa spargeti usa! programul ti se spune de la inceput si sunt foarte corecti cu toate conditiile de lucru, daca le accepti este OK daca nu iti cauti in alta parte. corecti nu sunt oamenii - ai fi vrut sa semnezi un contract, firma sa iti plateasca si sa isi onoreze contractul iar tu cand ai chef sa pleci! "cetatean" al romaniei trebuie sa inveti sa respecti si la urma sa fii respectat.
adrm Joi, 28 Martie 2013
Draga Daniel, este o tara libera, oportunitati se gasesc peste tot, nu trebuie sa stagnezi intr-un loc multi ani de zile. Viitorul iti poate rezerva multe ,daca si u iti doresti asta ,adica sa cauti . Cu siguranta ca tu nu vezi altceva in afara de munca, adica sa ai o facultate, o prietena , o familie . Dedicati tu intreg timpul lucrand toata viata , si te trezesti la 30 de ani , ca esti singur pe lume !
Si totusi ,sa lucrezi de luni pana vineri de la 9 00 am - 20 00 pm , si sa mai lucrezi si in weekend , e strigator . Am avut si alt job care numai weeknd.urile libere ,erau "basme" ..asa ca nu m-am plans ca muncesc mult..in fine . Succese in viata !!
liliana Luni, 1 Aprilie 2013

Eu am lucrat la aceasta firma toata vara trecuta. Au un regulament strict dar orice firma serioasa are dupa parerea mea. Acum lucrez la Zara si regulamentul este mai strict si la fel daca nu iti indeplinesti sarcinile esti pus in sedinta de un manager.

cata_r Joi, 18 Aprilie 2013

ca angajat esti foarte respectat! daca esti ok si esti implicat esti apreciat atat de cei de la office cat si financiar! totul este sa iti vezi de treaba ta si sa respecti regulile. produsele sunt foarte bune, multe dintre ele nu prea se gasesc in Romania si le poti promova cu usurinta. in primele mele zile la Germag nu mi s-a cerut s fac vanzare pentru ca este absurd sa ceri cuiva fara experienta sa faca vanzare. cat despre interviul de angajare iti spun si partile bune si partile mai putin bune.

carina Vineri, 19 Aprilie 2013

buna cata_r tare as dori sa stiu in ce magazin lucrezi .

friend Vineri, 26 Aprilie 2013
am lucrat la germag 4 ani si am plecat din motive personale. cand am plecat mi-am primit toata garantia si toata plata salariului. sincer sa fiu dupa ce am plecat mi-am gasit foarte greu de lucru. timp de un an am schimbat 4 locuri de munca si in final am revenit in la germag iar acum lucrez intr-unul din magazine.
Booker DeWitt Sambata, 4 Mai 2013

Salariul 1800Ron in mana

ion Miercuri, 17 Iulie 2013
are cineva interviu azi la germag?
dana Miercuri, 31 Iulie 2013

Am si eu maine interviu la unirii,pentru vanzatoare.

Oana Andreea Joi, 8 August 2013
Am fost acceptata la interviu si urma sa ma angajez la ei, evident dupa ce treceam de perioada de proba. Pe parcursul celor 8 zile care le-am petrecut la asa zisul "Training" nu am semnat nici un contract, iar training-ul meu sa rezumat la regula celor 5. Mi-au impus un targhet de 700 de lei, tinand cont ca in magazin eram 5 fete. Cand nu le-au convenit ca nu-mi ating targetul m-au eliberat,urmand sa-mi iau bani pe data de 7. Pe data de 7 sun.. sighiciti de unde a trebuit sa-mi iau banii? Nu din Bucuresti cum era de asteptat, ci din Sindrilita! De ce atat de departe? Ca sa nu te duci. Sindrilita este inafara Bucurestiului, pe DN2, la 30 km. Cand am ajuns acolo lea cam picat fata, nu se asteptau sa vin sa-mi iau banii. Cat despre bani, au fost multi mai putini cu 80 de lei.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?