Forum despre EvoTracking SRL (EvoGPS)


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 13 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma EvoTracking SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de EvoTracking.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
alex2see Luni, 12 August 2013
Extrem de neseriosi.
dupa fix o luna de zile mi au zis sa imi dau demisia singur sau imi fac referat
iulian Sambata, 17 Mai 2014
alex2see,poti sa detaliezi? pe ce pozitie ai lucrat,salariu,ce trebuia sa faci,targeturi si asa mai departe?
Alex Miercuri, 3 Decembrie 2014
As dori si eu mai multe detalii.
traiandragomir Duminica, 1 Februarie 2015
Salut! Intru si eu putin in discutie, avand in vedere ca pana acum balanta inclina spre o firma "extrem de neserioasa" (ca sa il citez pe alex2see), si nu mi se pare corect.

Lucrez ca programator la Evotraking (Evo GPS), in Ploiesti, de aproape 4 luni de zile. Am gasit acolo o atmosfera foarte placuta, un mediu de lucru relaxat, unde, ca programator, ai posibilitatea sa si gandesti si sa schimbi pareri cu colegii, ceea ce eu consider foarte important. Nu prea am de unde sa stiu exact care este atmosfera in celelalte departamente, insa, per ansamblu, asa cum am perceput-o eu, cred ca este un mediu de lucru placut.

Sunt subiectiv, dar va spun ca ma duc la serviciu cu placere, si asta cred ca spune multe. Am senzatia ca lucrez "alaturi de prieteni" (colegii de birou), pentru "prieteni" (intreaga firma), nu doar pentru un angajator care imi da banii la timp. Voi aveti acest sentiment acolo unde lucrati in prezent?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?