Forum despre Exelia SRL


nic4 Marti, 3 Decembrie 2013

Buna ziua.
Azi in aceasta firma azi au fost anuntate bonusurile. Normal in firmele serioase se dau dupa o atenta evaluare anuala. In aceasta firma se dau pe simpatii. Angajatii care tocesc scaunul si sunt in primii 10 din firma nu se pot apropia de acest bonus..... SIMPATIILE SUNT PE PRIMUL LOC.....firma serioasa. Conducere neserioasa..incerc sa fiu civilizat....

nic4 Marti, 3 Decembrie 2013
In aceasta firma o mana de angajati au reusit sa infinteze un sindicat.afiliat la unul mare .cred ca la Cnsrl fratia daca nu ma insel...Interesant firma privata cu sindicat.greu dar nu imposibil ....dar a durat putin .traim in romania si ai nostrii concetateni au inceput sa se retraga din sindicat acuma este suspendat si este pacat ptr.ca nu au un reprezentant.. unul adevarat nu pe hartie.ce sa va mai povestesc despre aceasta firma..cinstit se castiga putin1100ron in manuta +bonuri...orele suplimentare dublu..dar nu poti vorbii la telefon .esti monitorizat in permanenta se stie si cand mergi la WC
toteu Miercuri, 4 Decembrie 2013
Azi au fost date bonusurile in jur de 1600ron...sunt date in functie de evaluare ..evaluare facuta de coordonatori ..daca este mai sever nu intrii la bonus poti sa fi primul in firma la operatiuni...daca este corect ai sanse sa iei bonus chiar daca esti al 30-lea in firma la operatiuni....diferenta este mare intre locul 1si 30 ....ca si nr de operatiuni.....Ce sa va mai zic firma mare .cu oameni mici ...este o vorba .banc glumita.Cand pleaca seful de la sedinta de ce stau toti coordonatori cu privirea pe jos?maine noapte va dau raspunsul
tottu Vineri, 17 Ianuarie 2014
Mi-ai captivat atentia, toteu. De ce stau cu privirea in jos coordonatorii?
kandyd Duminica, 19 Ianuarie 2014
In atentia aspirantului exelist:


Exelia are doua departamente: Italia si Estero. Tot ce urmeaza este pentru departamentul Italia.

Unde lucrezi? La Exelia. ”E” ce? Ce faci acolo? ”Apartine bancii Intesa San Paolo” este un posibil raspuns pe care l-ai putea da pe viitor. Dar asteapta-te la urmatoarea intrebare. ”Lucrezi la Banca?” Si aici incep balbaielile. Ca a lucra la Banca=a avea salariu mare. Or, nu e cazul. Exelia e o firma ce opereaza in domeniul serviciilor. Esti un operator. Nu de call center ci de copy-center. Salariul este batut in cuie, acelasi de cand a fost infiintata firma (aproape cinci ani). Ai salariu net de pana in 1050. Contract de munca pe perioada determinata si deja esti in situatie de handicap fata de colegii tai, ”veteranii”, carora li s-a incheiat contract pe perioada nedeterminata.

E un job bun pentru cei fara experienta si pentru cei care vor ca ziua de lucru sa se incheie o data cu inchiderea calculatorului. Un prim avantaj ar fi ambientul placut, care respecta normele de ergonomie a spatiului de lucru. Probleme sunt doar cu instalatia de aer conditionat care creeaza sectoare de aer cald si rece, cu sau fara curenti (cum ti-o fi norocul).

Avantaje:
- seriozitate in ce priveste drepturile salariale. Poti fi sigur ca iti intra la timp. Iar concediile iti sunt respectate.
- respect (cel putin din partea conducerii) pentru regulamentul intern.
- colectiv tanar (ca varsta biologica ) cu o medie de”¦ sa zicem 28 ani.
- beneficii ca: bonuri de masa si abonament la clinica privata, abonament cu o mica reducere la o sala de fitness, parca si o reducere de x% la cumpararea unei masini noi
- o petrecere de Craciun unde poti fi castigator de tombola 
- plata orele suplimentare ca atare. Plus un premiu la salariul din toamna de esti participant la programul estiv de sambete lucrate in perioada iunie-august.

Dezavantaje:
-inflexibilitatea programului
- lipsa unui training profesional. Vei fi instruit din mers, dupa ureche, cu lacunele aferente, de colegi mai mult sau mai putin binevoitori.
-slabe daca nu inexistente sansele de avansare
-lipsa unor instrumente motivationale, inexistenta unei balante intre ce oferi tu ca angajat si ce ti se ofera in schimb la locul de munca. Ar fi un bonus la sfarsit de an, dar nu exista transparenta in privinta lui.
- lipsa unor cursuri de dezvoltare personala sau profesionala pentru angajati
- contactul cu un colectiv afectat in mare parte de fenomenul ”burn out”.
alda4 Marti, 25 Februarie 2014
raspuns pt toteu in privinta bonusurilor te contrazic ei sunt corecti dar cum nu ai luat nu ai de unde sa sti.
raspuns pt kand:daca esti atat de nemultumita de ce nu cauti altceva?sau nu esti caabila?eu cred ca persoanele care isi vorbesc de rau locul de munca nu se respecta .nu iti place pleci
tottu Duminica, 2 Martie 2014

Poreclit si iar4, ma intreb: de ce stau cu privirea in jos coordonatorii ? Oare pentru ca sunt orbiti de atata incompetenta pe care uneori mai trebuie si s-o bonuseze? E stiut ca in Exelia sunt angajati cu din alea superioare (studii, relatii, aere). (Maf)alda4 oare ce h[r]am poarta cu 3 greseli in doar 4 randuri scrise?

mereunoi Marti, 4 Martie 2014
in sfarsit discutia devine interesanta
ptr.tottu Duminica, 16 Martie 2014
ca sa ai bun simt si sa faci 3 bonifici nu ai nevoie de Facultatea de Litere
tottu Luni, 24 Martie 2014
Imi miroase a aceeasi Marie cu alta palarie pe care am calcat-o pe coada. Era vorba de ”atentia la detalii, meticulozitate”””o cerinta la angajare pentru un job ce consta in copierea informatiei dintr-o parte in alta. Si ai dreptate, n-ar fi nevoie de Facultate doar pentru atat. 3 bonifici nu fac insa casa buna cu bunul simt, ci mai degraba cu Etna.
tester Miercuri, 28 Mai 2014
cine-mi descrie si mie o zi din viata unui angajat Exelia?
cineva Marti, 3 Iunie 2014
pt alda4:probabil esti una dintre prietenele cui trebuie de scrii asa ceva cand se stie ca nu e adevatat: bonusurile si promovarile din departamentul italia in departamentul de estero se fac 70 % pile, 20 % turnatorie si 10 % alte motive.
Doar un om cu joase-medii capacitati e multumit de lucrul in firma asta, problema e ca nu prea sunt locuri de munca, nu ca angajatul exelia nu ar fi capabil.
Evaluarile anuale se fac dupa ochi frumosi. in functie de cum te-ai lingusit/turnat tot anul, iar daca comentezi ceva, cum ca nu iti convine....se poarta de parca esti ultimul jeg din firma.
La prezentarea ofertei firmei (la angajare) se specifica foarte clar ca un coordonator trebuie sa aiba studii superioare, dar s-a cam trecut cu vederea acest aspect. Ce bine e sa fii prietena cu cine trebuie.....

pentru tester: la 9.00 tre sa fii cu calculatorul pornit si cu operatiunea pe monitor si asta pana la 5.30, sau 7.30 daca se fac ore suplimentare. Si trebuie sa faci muulte operatiuni. pauze..ai una de jumate de ora pentru masa si inca 2 de cate 10 min pentru tigara, plimbare...si uite asa trece ziua.
petrecerea de Craciun de care se povestea mai devreme a devenit o adunare la o bere+ sandwich cu parizer (petrecerea trecuta-daca vroiai alta bautura inafara de bere la dozator+ suc di gama Coca Cola, plateai) si niste premii la o tombola (singura atractie a serii)

Un aspect pozitiv al firmei este ca in mare e un loc stabil de munca (daca te porti frumos si muncesti de iti sar ochii), salariul si bonurile vin la timp, nu au intarziat niciodata, iar de pasti si craciun se da prima 1/2 din salariu. Orele suplimentare se platesc corect
xy Vineri, 24 Octombrie 2014

Stie cineva se fac angajari in aceasta perioda?

xyz Duminica, 26 Octombrie 2014
da, se fac angajari
xy Luni, 27 Octombrie 2014

ms de raspuns. ati fost deja chemati la interviuri? pe ce posturi? am depus mai de mult un cv si eram curios daca se mai angajeaza

xy Joi, 27 Noiembrie 2014

Buna. m-ar interesa daca s-a angajat cineva recent si in ce consta interviul, proba efectiva la angajare,.va multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?