Forum despre Farmanord SRL


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 22 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Farmanord SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Farmanord SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
C.R. Vineri, 5 Octombrie 2012
NESERIOZITATEA AGENTULUI CM ESTE NEMAIPOMENITA, M-A FACUT SA PIERD 1400RON.
CYNARIA Vineri, 5 Octombrie 2012
NESERIOZITATEA AGENTULUI CM RESPONSABIL PE JUD.B-N ESTE NEMAIPOMENITA,M-A FACUT SA PIERD 1400RON.ASTEPT SA-SI TERMINE RATELE LA CASA CA SA VADA CUM SE PLATESTE NESERIOZITATEA
Ana Rosu - undelucram.ro Vineri, 5 Octombrie 2012
Va rugam sa cititi cu atentie regulile si scopul acestui forum. Este interzis orice atac la persoana, discutati ideea/situatia, nu persoana.

Multumim de cooperare,
Ana Rosu - http://www.undelucram.ro
CM Miercuri, 14 Noiembrie 2012
Nu vad cu ce am gresit , dumneavoastra a-ti platit la un termen de peste 360 de zile iar firma v-a calculat finantare . Oricum suma este una modica raportat la ce finantari calculeaza celelate depozite. Faptul ca a-ti depasit mult termenul stiti bine , nu mi se datoreaza mie.
CM Miercuri, 14 Noiembrie 2012
Scuze de eroarea "ati"...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?