Forum despre Fashion Days Shoping


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 30 Septembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Fashion Days Shoping, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Fashion Days Shoping.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
blackbanshee Luni, 22 Octombrie 2012
Si eu am maine interviu.
Aurel Vineri, 23 Noiembrie 2012
Nu vrea nimeni sa ofere mai multe informatii legate de acest angajator? Multumesc anticipat....
Sory Marti, 12 Martie 2013
Buna, din cei de mai sus "blackbanshee" si "Aurel", ati fost pana la urma la interviu? Ce imi puteti spune despre aceasta firma? Am zilele astea un interviu si sunt curioasa daca merita. Mersi..
john Luni, 8 Aprilie 2013
Nimic?????
@toti Joi, 25 Iulie 2013

Salarii mici + sediul desrul de departe

ghita Luni, 26 August 2013
Unde au sediul?
hi Duminica, 22 Septembrie 2013
Eu am lucrat la ei in depozit(e pe la carrefour militari,str.industriilor chiajna),e ok mediul dar unii sefuleti lasa de dorit si ceea ce priveste salariul este foarte ok.
Ad Tum Duminica, 22 Septembrie 2013
Eu am avut interviu cu ei pentru un post de Senior Web Developer undeva in iunie 2012. Dintre toate companiile la care am avut interviu in vara aceea(enumar: Emag, PayU, 1and1, Infinit Solutions, Innobyte), ei mi s-au parut cei mai OK. Mai putin sediul care chiar e departe(Chiajna) desi asigura microbuz de la Pacii, din ce am inteles la interviu.

Interviul a fost unul relaxat, mai intai HR-ul dupa ce mi-a facut un tur al companiei, apoi interviul tehnic, care insa nu a mai avut loc in persoana, ci telefonic, din cauza unei urgente al baiatului(A.G.) care urma sa ma testeze.

Am primit un feedback bun de la HR, nu insa si o oferta din cauza ca nu aveam experienta suficienta(undeva la 5 ani).

Ca si salarii, nu stiu ce sa va zic. La vremea respectiva mi s-a spus ca se ofera peste media pietei insa cum nu am primit o oferta nu am idee.
yo-yo Vineri, 17 Ianuarie 2014
mie mi-a placut la fashion days
yo-yo Vineri, 17 Ianuarie 2014
Desi au sediul in Chiajna mediul este foarte placut. Colegii sunt amabili iar atmosfera e relaxata.
Se munceste insa orele suplimentare se platesc.
remus Miercuri, 5 Februarie 2014
@yoyo - Si de ce ai plecat ?
In ce departament ai lucrat mai exact ?
Probabil pe la birouri (CS, Marketing, etc) unde este mai ok.

Nu mi-a placut deloc la FD .
Mediu de lucru cu sefi plini de aere si vanitati, abuzuri si avansari preferentiale, nepotisme, slaba organizare , si poate unul dintre cel mai deranjante aspecte este locatia , printre gropi de gunoi si haite de caini vagabonzi, undeva pe camp - cam un 1km si ceva dincolo de Carrefour Militari (firma fiind de fapt pe langa comuna Chiajna) nu in localitate propriu-zis.

Ca sa pleci sau sa vii pe jos de acolo, inafara orelor standard in care ai asigurat transport pana la statia Pacii, e un adevarat safari.
Daca ti-ai uitat pachetul acasa sau ai nevoie urgent de medicamente esti ca in mijlocul oceanului . In cel mai bun caz, sa gasesti vreun coleg cu masina si poate se indura sa te duca pana la "civilizatie".
Ei candva , prin 2010 aveau sediu pe la Trafic Greu (Liberty Mall), dar ulterior din considerente financiare au preferat o locatie mult mai ieftina, sacrificand ,fara nici o ezitare, o parte din angajatii valorosi care nu au vrut sa accepte recolarea acesta.

In privinta salariului, este relativ decent insa nimic senzational. Am vazut firme mult mai mici care platesc mai bine pentru aceleasi functii. Sursa pentru a-ti majora venitul sunt orele suplimentare, care sunt platite , dar tinand cont de locatie, durata transport si conditii , cred ca nu merita sa ajungi sa nu mai ai deloc timp pentru viata personala si familie.
Ana Luni, 24 Februarie 2014
Eu lucrez acum la Fashion Days.
Da, nu sunt cea mai organizata firma - pe de alta parte, este o companie tanara, care a explodat, deci va mai dura un pic pana la o organizare mai riguroasa. Nu cred ca e usor dpdv al organizarii sa ajungi in 3 ani de la 5 angajati la 400 de angajati.
In ceea ce priveste avansarile - orice post nou este anuntat inclusiv intern si orice CV intern este tratat cu prioritate... si luat in calcul serios, din cate am simtit pe pielea mea.
Abuzuri? - nu am auzit pana acum, dar stiu ca departamentul HR este serios, amabil si ca nu sustine abuzurile in general - deci cred ca s-ar putea indrepta intr-acolo orice om care se simte... abuzat. Macar ar putea incerca.
In ceea ce priveste locatia: sunt 3 curse pe zi asigurate de firma de la metrou Pacii si 4 curse inapoi, care pot fi folosite, daca ai nevoie sa pleci mai devreme; iar in ceea ce priveste cazurile in care i se face cuiva rau: eu am avut un astfel de caz in birou, am anuntat administrativul si a fost pus sofer la dispozitie in cel mai scurt timp posibil (15 min) - stiu ca alte dati au chemat taxi pe care l-a platit firma sau au chemat salvarea.
Cafea la liber, atmosfera relaxata, dar da, se munceste mult si in viteza.
Salariile - peste piata, fara sa fie senzationale, iar atmosfera prietenoasa (sau omeneasca, dupa parerea mea - ceea ce nu pot spune despre multe alte firme de pe piata) conteaza mult - cel putin pentru mine.
Orele suplimentare intr-adevar se platesc.
r.s. Joi, 1 Mai 2014

@Ana :

Avansarile - la nivel de depozit , pentru functiile de sefi echipa/tura etc , nu s-au facut asa cum mentionezi tu. S-au pus sefi preferential, fara considerente ca experienta, pregatire sau competenta dovedita. Fara vreun anunt intern privind postul respectiv.

Abuzurile - in teorie suna perfect ce spui , practic insa, demersul de a te adresa HR-ului este inutil si chiar nociv pentru jobul tau. Odata facut pasul acesta, oricum nu ai mai avea vreun viitor in cadrul colectivului al carui sef l-ai reclamat . Si asta este valabil oriunde , nu doar in FD.

Atmosfera relaxata o fi la birouri, in depozit insa nu e deloc asa.

Despre transport si locatie nu are sens sa ma repet. Este de ajuns sa mentionez - undeva pe langa comuna Chiasna - si intelege fiecare cat de inconvenabil este ca locatie.

Ca sa nu mai vorbim de datile in care am plecat sau venit cu colegii pe jos prin zapada si viscol .

jane doe Miercuri, 4 Iunie 2014
lucrez de ceva timp aici si chiar te sustin r.s. oricare ai fi tu, ai dreptate cu abuzurile, sunt peste tot. dar binenteles crescand de la un proiect la corporatie e normal sa apara si abuzuri, si neintelegeri etc. Daca doresti sa lucrezi intr-o multinationala si iti place sa socializezi si sa inveti lucruri interesante, nu te deranjeaza sa calatoresti zilnic aproximativ 30 de minute in total cu un autobuz, iti place aerul de Chiajna, si linistea campului...asta e locul ideal (este si un foisor pentru pauzele care oricum sunt decent puse). Pe langa astea, sa ai experienta si sa nu te lasi pagubas, tragi tar si incerci sa asimilezi cat mai multa informatie. Daca vezi dintr-o privire o mana frumoasa, dupa ceva timp aiba observi negrul de sub unghii.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?