Forum despre Ferrero Romania


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 3 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Ferrero Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Ferrero.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
eu Miercuri, 9 Iulie 2014

echipa foarte ok, muncitori si pregatiti. sistemul? jalnic, nu recompenseaza oamenii, salarii foarte mici, nu exista bonusuri decat pentru vanzari si marketing si alea mici, conducerea nu da 2 bani pe oameni cum se spune pe romaneste. oameni dati afara pe motive subiective, peste noapte, simti ca "ti se sapa groapa" si afli cand esti in fata propriei demisii.

alexandra_alexa Miercuri, 11 Februarie 2015
salut, am si eu un interviu la ei pt un post de financial analyst. poti te rog sa specifici daca si in departamentul financiar sunt aceleasi probleme ca cele mentionate mai sus? multumesc !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?