Forum despre Fidelia Casa


ADMIN - undelucram.ro Joi, 30 Mai 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Fidelia Casa, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Fidelia Casa.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Elena Miercuri, 26 Martie 2014
Buna ziua. A fost cineva la interviul pentru Asistent manager? Poate da cineva mai multe detalii despre firma, salarii, mediul de lucru?
anonim Marti, 4 Noiembrie 2014
Hmmm...poveste lunga. Ca asistent manager o sa pleci cu un salariu de 9-10mil. Daca ramai asistent manager mai mult de 12mil nu o sa ai nici dupa 5 ani.
Conditii de munca? ... cat e ziua de lunga 09-19. O sa fii angajata cu salariu minim pe cartea de munca cu program de 4 ore (chiar daca o sa stai 10). Se lucreaza si sambata program scurt. Aparent compania se declara o a doua familie... gresit total. Nu exista asa ceva.
Ca agent nu ai salariu, lucrezi doar pe comision. Salariul e doar pe hartie. Sunt agenti care castiga mult peste un salariu mediu.... chiar si o medie de 2000euro/luna...dar astia sunt cativa (4,5 din cei 45).
Doru calatoru Miercuri, 10 Decembrie 2014

Oameni buni, assistant manager in varianta agentiile imobiliare inseamna SECRETARA!!!! Sa va intre bine in cap! Nu va lasati pacaliti de titualturi pompoase, ca salariul nu il luati dupa cat de frumos suna numele postului.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?