Forum despre Field Star SRL (BrandsOn)


ADMIN - undelucram.ro Marti, 30 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Field Star SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Field Star.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
alex Luni, 12 Mai 2014
Am fost chemata la interviu pe un proiect COTY
Am fost acceptata pe un post de beauty adviser, dar nu incepeam odata ma duceau cu vorba si dupa 2 saptamani m-au chemat la training care a durat cam 3 ore, si la final au zis ca de fapt au nevoie de un nr de fete si noi eram 4 in plus si ca urmeaza a doua zi sa aleaga, dupa ce la interviu spuse-se clar ,,acceptata''.
Seriozitate 0 si nu recomand aceasta companie doar daca vreti sa va pierdeti timpul.
midori Vineri, 13 Noiembrie 2015
Nu mi-au lasat impresia unei firme serioase. Daca esti noua te tot cheama la training-uri si dupa nu te mai suna sau se anuleaza. Si e chiar ciudatica abordarea. Am fost acum ceva ani la un training si m-a sunat o tipa de aoclo cred ca de trei ori intr-o zi sa imi spuna ca sa ma imbrac dragut,asa ca de club....era o pozitie de promoter, degustare la iaurt nu hostess sau dansatoare in club. Dar ma rog, in general ideea de promoter e o bucata de carne in fusta scurta care sa promoveze un produs. Oribil

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?