Forum despre TotalStay Romania (Flame SRL)


Marte Miercuri, 22 Iunie 2016

sa incep cu inceputul :)
interviul, te suna de la hr sa verifice nivelul de engleza si disponibilitatea, daca esti ok la engleza se programeaza urmatorul interviu si cu asta ai scapat de hr pana la angajare, demisie,plecare.
Interviul propriu zis il dai cu un TL si un senior din departament (in cazul meu call center), tips nu merge cu raspunsuri si fraze standard , nu ai nici o sansa, fii spontan si ai toate sansele sa iei interviul.
problema: fiind doua firme in curs de reunire (Jac Travel si Totalstay) ai toate sansele sa dai interviul cu cineva de la Jac Travel si sa lucrezi la Totalstay sau invers, nu e tocmai corect mai ales ca TL dintre cele doua nu se inghit.
angajarea si oferta salariala o face hr, macar atat, salar ca de call centre pana in 1800 lei inclusiv bonuri in functie de cum negociezi, bonusul de limba e 50 de lei care intra tot aici, adica orice nu e engleza. pentru limbi exotice nu stiu dar se pare ca e destul de mare.
training: ti se prezinta programul in care vei lucra, program stufos si deloc user frendly. in rest nu are nici o legatura cu ce vei face efectiv dupa.
nu va bazati pe procedurile prezentate in training, aici sau trainingul nu are nici o legatura cu procedurile de lucru sau pe TL ii doare in cot si le interpreteaza dupa ureche.
munca: colegii in marea majoritate is ok. programul se respecta overtime rar doar la solicitare si la intelegerea cu TL sau call centre manager.
colaborarea intre departamente - frumoasa de fatada in rest mai bine te abti.
la inceput sunt tascuri usoare si fara sa iei telefoane dupa un timp ajungi si la telefoane si lucruri mai grele.
cel mai important incercati sa prindeti din zbor KPI pe baza carora se fac evaluarile nimic nu o sa convinga pe cineva sa vi le spuna si voua in perioada de proba. incercati sa va descurcati singuri cu taskurile primite chiar daca aveti tentatia de a intreba , desi majoritatea colegilor va ajuta evaluarile lunare vor fi negative din cauza asta, e valabil si pt ajutorul cerut de la TL.
din ce am vazut KPI se decid de catre TL la sedintele lor si nu e ceva impartial sau standardizat, deh trebe sa isi ocupe si ei timpul cu ceva.
mai intra in sarcinile tale si automonitorizarea tot ca sa le fie mai usor la TL sa faca tabele .
evaluarea in perioada de proba depinde de cum te intelegi cu sefu, daca nu ia placut de moaca ta de la inceput sau daca interviul l-ai dat cu cealalta jumatate din firma (Totalstay VS Jac Travel) greu de crezut ca treci. am vazut destule cazri in care persoane cu greseli grave gen pagube de mii de euro raman in firma iar altii pe chestiuni de procedura extrem de discutabile sunt dati afara.
unul din criterii e volumul de munca, e-mail si telefoane, invata repede sa cheat ca altfel e de rau, primesti sarcini usoare dar extrem de consumatoare de timp iar la sf de zi te intreaba sefu ce ai facut toata ziua desi tu nu ai timp nici sa mergi la baie.
teoretic ai trei avaluari in perioada de proba, practic e una cel mult doua in cazuri fericite. doua trei saptamani nu iei telefoane deci indiferent de KPI nu are cum sa fie bine, a doua ti se spune destul de corect unde te situezi fata de ceilalti colegi iar a treia nu e sigur ca o mai prinzi. (inca o data KPI nu ti se spun niciodata deci nu sti la care capitol ar trebui sa lucrezi, ti se dau doar indicatii generale) evaluare doar la sf de luna deci daca te angajezi prin 20 prinzi exact o evaluare (pe hartie trei). oricum, evolutie in timp etc nici o sansa , daca mai pleaca si TL in ceva concediu traininguri .....
daca treceti de perioada de proba mare atentie la schimbarea departamentului sau promovari, e un nou post deci o noua perioada de proba deci va poate da afara oricand in primele 90 de zile dupa "avansare".
una peste alta un loc numa bun de facut ceva experienta si plecat urgent mai departe.

Marte Marti, 26 Iulie 2016
Buna la toti. Tocmai am vorbit cu fosti colegi. Ultimii oameni cu capul pe umeri tocmai pleaca din firma. Nu recomand stresul si sefii DELOC.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?