Forum despre Flex Romania


cristi Marti, 23 Septembrie 2014
Va rog daca puteti sa imi spuneti si mie un salariu pentru engineering trainee pentru 2014
cristi Vineri, 24 Octombrie 2014
Si daca esti trainee ce? Asta nu inseamna ca nu faci nimic. Muncesti cu capul din prima zi. Faci exact ce face un tehnician de mentenanta. Daca stii sa faci ce ai de facut acolo din prima zi asta inseamna ca esti deja middle. ABC daca lucrezi la FLEX inseamna ca sunt adevarate comentariile de mai sus. Si tu lucrezi undeva daca faci asemenea comentarii. Exact de mentalitatea asta trebuie sa se fereasca companiile care activeaza in tarisoara asta pentru ca cei care o promoveaza vor disparea curand. Si de oameni ca tine ABC. Tu nu te gandesti la OM. Ce mananca omul, ca ai fost la un moment dat si tu in ipostaza asta.Ca omul trebuie platit pentru munca pe care o depune. Daca mi-ai zice chestia asta in fata probabil ai deveni invizibil. Problema e ca e plin de de astia ca tine in tara asta. Stii cat e salariul pentru un inginer entry level? Iti zic eu 2000 de ron. Si problema e ca oricine se angajaza acolo face treaba din prima zi. Si astia mediocrii care gandesc ca tine ABC sunt uimitii si primii care sar cu gura sa muste cand unul mai dezghetat la minte se angajaza intr-o firma.
cristi Duminica, 26 Octombrie 2014

Deci pana la urma poate cineva sa-mi zica cat e salariul pentru engineering trainee? Sa vad si eu daca are rost sa-mi depun candidatura. S-a angajat cineva recent acolo pe pozitia engineering trainee?

thegodfather Joi, 22 Iunie 2017
Buna, pentru postul de Tehnician Teste departamentul Operatiuni in Timisoara poate cineva sa-mi spuna un program de lucru , cat este salariul net , valoare bonuri de masa ? Cum este atmosfera de lucru si cat de solicitanta este aceasta pozitie? multumesc
thegodfather Joi, 29 Iunie 2017
Salut, nimeni nimic, cine poate sa-mi raspunda la intrebarea de mai sus ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?