Forum despre Casa Pizza (Forno d`Oro SRL)


ADMIN - undelucram.ro Luni, 4 August 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Forno dOro SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Casa Pizza (Forno d`Oro).

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

player.Yulya Duminica, 10 August 2014

Un restaurant cu o lipsa de igiena in pregatirea produselor. Cei care consuma de la acest restaurant ar trebui sa nu o mai faca, ca fost angajat asta va sugerez sa nu consumati de aici. Restaurantul are si o lipsa de cultura. Asa sunt si sefii de acolo, va muncesc ca sclavii, incepand cu cei principali raspunzatori de restaurant pana la subalternii lor care au impresia ca numai sunt altii ca ei si umbla cu nasul pe sus ,acesti subalterni te sapa pe la spate,sunt slugile celor mari ca doar asa au ajuns acolo si se mentin in functie
Salariile nu sunt platite la timp,esti furat in permanenta la ore, lucrezi 2 zile cu 2 libere, in acelea de 2 zile in care lucrezi de la 08:00-22:00 seara daca nu stai peste program inca 2-3 ore neplatite bineinteles deoarece lucrezi pentru Casa Pizza.
Nu ai pauza de masa, lucrezi numai in picioare,iar daca ai plecat si ti-ai dat demisia numai primesti banii pe ce ai lucrat. Salariul este intre 500-800 lei, in functie de cum este in toane sefa/seful de restaurant.
Rog institutiile statului sa se sesizeze cu privire la acest restaurant deoarece pune in pericol sanatatea angajatului si sanatatea clientilor.

RDK Duminica, 10 August 2014
Detaliaza putin partea cu igiena, te rog
Am mancat de 2x de aici si nu mi s-a parut c-ar fi ceva in neregula cu pizza
Ce mi se pare bataie de joc, e "oferta" lor: cumperi o pizza de 30cm si primesti una mica in plus, tu, platind de fapt ambele pizza, avand in vedere pretul celei de 30, care e cu mult peste media zonei
sperantza. Duminica, 10 August 2014
Am lucrat si eu la ei in Crangasi anul trecut cateva luni ,am plecat de acolo,e groaznic, NU recomand la nimeni sa se duca in conditiile lor,pierdeti timpul. Agajati-va paznici aceiasi bani dar fara "intel-big" patroni si frecaneala.
player.Yulya te rugam specifica perioada cat ai lucrat si adresa restaurantului unde ai lucrat la ei ca sa-i anuntam si pe altii.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?