Forum despre Gain Global SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 7 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Gain Global SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Gain Global SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
anda Joi, 21 Martie 2013
ce stiti despre GainGlobal? E callcenter?
NO NAME Vineri, 22 Martie 2013
Buna. Este firma noua, abia deschisa anul acesta, are mai multe proiecte, si pe call-center si pe parte tehnica. Atmosfera este foarte ok, toata lumea te ajuta si sunt disponibili sa iti dea orice mana de ajutor sa inveti munca. Merita sa vii la un interviu, sa fii deschisa si sa pui toate intrebarile care te intereseaza.
Succes!
Confidential Joi, 4 Aprilie 2013
Gain Global, intradevar este o firma noua, ce pot spune este ca se comporta decent, insa de indata ce intri putin in paine incep solicitari multe si mai multe si mai multe fara a ti se oferii nimic in schimb. Salariu e decent, destul de motivant pt un program normal, esti multumit 1 saptamana sau 2 insa apoi aflii ca lucrezi si in weekend si mai aflii si ca nici de sarbatorile legale nu esti liber ci primesti niste amarati de 20 euro pe sarbatoarea legala muncita, mda...ti se cam ia, eu va recomand sa incercati un interviu si sa vedeti poate pe voi oferta salariala va va motiva mai mult decat pe mine in raportul ore muncite / plata.
anda Marti, 9 Aprilie 2013
Pe ce proiect esti "confidetial", ca sa stiu cand voi veni la interviu? Sau mai bine zis, pe ce proiect imi recomanzi sa fiu? Ma gandesc ca sunt mai multe proiecte, nu? Multumesc
adrian Miercuri, 8 Mai 2013

ce proiecte sunt sunt si ce salarii sunt,firma e cu capital romanesc sau straini care dau salarii mizere?

ionel Miercuri, 15 Mai 2013
Cum sta treaba pe la firma acesta ?as vrea sa stiu niste salarii,cum se lucreaza,ce fel de oameni cnduc aceasta firma.Multumesc
deranj Luni, 1 Iulie 2013
probleme mari de tot ca si organizare,schimbari de pe o zi pe alta,lispa totala de experienta,se taie in carne vie atunci cand nu este cazul avand impresia ca pot gasi oricand oameni care vor sa lucreze pentru ei...timpul va demonstra daca au avut dreptate dar a fost o mare dezamagire....repet totul pleaca de la lipsa de experienta de a manageria un proiect...insa nici nu vor sa invete.
multumit/a Vineri, 19 Iulie 2013

daca vreti sa munciti e ok daca vreti sa va faceti ca munciti nu va deranjati..oriunde mergi e la fel asa ca nu mai vorbiti fara sa stiti..nimeni nu-ti da nimic daca nu muncesti..va doresc succes tuturor

fazan Luni, 22 Iulie 2013
tu cea multumita......dar ce parere ai ca si cei care suntem aici sa muncim ni s-a propus sa lucram la "negru",4 ore pe cartea de munca si 4 ore la negru?sau tu ramai multumita si in conditiile astea? vrem sa muncim dar in conditii decente...chiar astept raspuns de la tine...........preamultumito
xxx Vineri, 2 August 2013
Cred ca ar trebui mai bine analizata situatia financiara a firmei,sau mai bine zis a salariatilor! Cereri sunt zilnic,reguli aberante peste reguli,dar jumatate din firma lucram la 4 ore(mai nou ne-a fost schimbat contractul la 4 ore,cu salariu mizer care nu iti permite niciun imprumut nicaieri)...asta ca sa ajutam firma!!!! Dar nu plecam mai devreme de 4 ore din firma,si banii la negru ii primi foarte greu....luna trecuta ne-au amanat de pe o zi pe alta! Sunt curios la un control cum vor face...va fi vreo regula sa ne tinem gura,si sa declaram ca lucram la 4 ore?? Se cere,se cere,si noi primim inapoi doar sedinte cu nemultumiri! Weekend placut!
willy Sambata, 10 August 2013
Am citit comentariile si nu este adevarat ca se lucreaza weekendurile....cerinte sunt...dar mi se pare normal.Poate unii au lucrat la firme unde i-si faceau de cap si rezultatul a fost ca au intrat in faliment.Firma noastra este seriosa sunt punctuali cu salariile mereu mai devreme dar niciodata mai tirziu.E ok
x Marti, 1 Octombrie 2013
ce salariu ofera?
Curiosu Joi, 6 Martie 2014
Salutare, despre proiectul tehnic Cisco stiti ceva?
Cum mai merg lucrurile la aceasta firma ?
Multumesc!
ionut Vineri, 11 Aprilie 2014

Am fost la ei la interviu si mi.au propus un contract la opt ore pe un salariu acceptabil dar sa se semnez pe 4 ore,nu mi.a venit sa cred ca imi cer asa ceva.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?