Forum despre General Workforce


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 7 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma General Workforce, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de General Workforce.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

boscu aurel Luni, 5 Mai 2014
buna! eu stiu de firma asta General Workforce, ca a plecat un prieten in austria cu ei si e tare mutumit, si eu vreau sa plec cu aceasta firma, se pare ca e o firma serioasa
bbj Joi, 8 Mai 2014
raspuns pentru "boscu aurel" - Minti de ingheata apele!
Se pare ca lucrezi acolo ca un P.U.P.I.N.C.U.R.I.S.T si spui cuvinte frumoase despre firma ca sa atragi cilentela si sa largesti portofoliu de colaboratori. Sunt niste tepari financiari. Nu va incurcati cu ei!
Nu am lucrat la aceasta companie dar am fost chemat la un interviu la ei pentru postul de operator baza de date si cand am ajuns acolo am cunoscut domeniul lor de activitate in intregime si mi-am dat seama cu ce se ocupa: Pacalesc oamenii ca ii trimite la munca in germania si de unde, le ia banii iar ei raman cu buza umflata. Un fel de work and travel.
Au sediul pe strada vasile conta nr 2 in spatele intercontinentalului undeva langa fosta ambasada tailandeza parca...
In fine bineinteles ca nu am acceptat sa colaborez cu ei, vrajeala este ca iti ofera un salariu fix de 7 milioane impus de un target in baza unui contract fals in care ei sunt scutiti de taxe si impozite catre stat cu un program instabil si inflexibil. Nu se merita sa lucrezi la ei dar nici sa fii clientul lor. Daca va invita aceastea companie F.A.N.T.O.M.A. la un interviu sau pentru o colaborare aplicati forula F.E.F. (Fugiti, Evitati-i si Feriti-va de ei cat se poate de mult).
Daca nu credeti uitati dovada aici.
http://www.tpu.ro/afaceri-financiar/ce-stiti-despre-firma-general-workforce-din-bucuresti/
http://www.tpu.ro/informatii-utilitare/exista-vreo-persoana-care-a-plecat-prin-firma-general-workforce-din-bucuresti-la-munca-in-fabrica-in-germania-la/
http://www.tpu.ro/afaceri-financiar/salutare-tpu-ce-stiti-despre-general-workforce-din-bucuresti-am-platit-luni-2-09-2013-taxa-de-750-lei-la-care-am-primit/

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?