Forum despre Gentlab SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 27 Mai 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Gentlab SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Gentlab.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Bogdan Marti, 27 Mai 2014
Am aplicat la ei pentru un post de Junior Java Developer.
Primul interviu a fost cu o domnisoara de la Georgia Management, companie de recrutare care colaboreaza cu Gentlab. Interviul a fost la o cafenea. Am trecut cu bine de interviu.
Am ajuns la un al doilea interviu, de data asta la Gentlab. Tot ce am auzit despre Gentlab(tehnologiile cu care lucreaza, proiecte etc.) mi-a placut, mai putin partea de salarizare. Ai de ales:
- PFA;
- minim pe economie pe carte de munca si salariu mare;
Eu am venit cu propunerea de a lua un salariu cat de cat decent si ce apare pe cartea de munca sa coincida cu salariul. Intervievatorul a fost de acord si mi-a spus ca in maxim 2 zile voi fi sunat pentru a mi se face o oferta. Acum astept oferta, dar nu stiu cat de convingatoare va fi, avand in vedere ca mi-au scos la inaintare varianta cu PFA.
job seeker Joi, 29 Mai 2014
@Bogdan: interviu tehnic ai avut? Cum a fost?
@job seeker Miercuri, 4 Iunie 2014
La al doilea interviu mi s-au pus intrebari din Java, atat J2SE cat si J2EE, MySQL, nu au fost intrebari grele. Din pacate, lipsa de experienta a fost un dezavantaj clar.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?