Forum despre Global Tech SRL


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 22 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Global Tech SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Global Tech.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Fost angajat Miercuri, 24 Septembrie 2014
Mediul de lucru e placut.
Cu sefii esti mai mult coleg decat altceva. Fiecare e pe bucata lui acolo insa asta nu elimina posibilitatea de a impartii sarcinile sau de a primi suport in cazul in care ai nevoie.
Sunt 2 arii de vanzare: online si offline. Pe partea de offline exista un target la indeplinirea caruia se primeste bonus (nu stiu daca mai e cazul). Pe partea de online vand si cei de la offline, insa e lesne de inteles ca unele vanzari sunt trecute ca si offline chiar daca clientii fac comenzile pe site.

Pachetul salarial este ok, se dau si bonsuri de craciun si paste, zilele libere legale sunt libere. Uneori se creeaza tensiune intre colegi, insa in 90% din cazuri e din cauza lor, nu din alte cauze.
Exista si posibilitate de training la firmele colaboratoare care isi vand produsele prin ei (si sunt firme mari, foarte cunoscute).

Dezavantaje:
- unii colegi isi mai aduc problemele personale la servici
- tonomatul de cafea iti mai papa banii aiurea
- directorul tehnic ciupeste (in gluma, fireste)
Am enumerat avantajele mai mult sub forma de gluma pentru ca, asemeni oricarei firme in care lucreaza oameni, problemele sunt create de acestia.

Overall, o firma buna.
Fost angajat Joi, 25 Septembrie 2014
Am scris "director tehnic", am vrut sa spun "director administrativ".

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?