Forum despre Goodyear Dunlop Tires Romania SRL


iorga Vineri, 15 August 2014
Nimeni, nimic?
user Luni, 25 August 2014
mi se pare incredibil ca dupa un interviu sa nu ti se dea un raspuns si sa astepti ca prostu (fie el pozitiv, fie negativ). acest lucru s-a intamplat la aceasta firma, firma care initial mi s a parut foarte ok
motanul garfield Vineri, 31 Octombrie 2014

Va salut.
Am lucrat la aceasta firma cu ceva timp in urma la departamentul de relatii clienti. Nu va recomand. Eu am plecat pentru ca aveam salariul cam jumatate cat aveau cei 4 veterani si eram pusa sa fac 2 joburi nu unul. Exact 2 fise de post. In plus stateam peste program si nu primeam nici macar un multumesc. Nu te invata nimic, training nu iti fac si apoi te trezesti ca vine un veteran din asta la tine, iti explica in 10 secunde ce sa faci si apoi tipa la tine daca ai intrebari. Va salut

eu Joi, 20 Noiembrie 2014
Lucreaza cineva la departamentul de contabilitate? Pareri, impresii puteti oferi?
eu Marti, 23 Decembrie 2014
A primit careva feedback dupa interviul final pt noul SSC? Eu am avut 3 interviuri si nu am primit niciun rsp chiar si dupa ce am cerut feedback. Neseriozitate!
eu Vineri, 2 Ianuarie 2015
Pe ce pozitie ai fost la interviu?
Are cineva detalii despre tranzitia care abia a inceput?
mihai_petre Joi, 26 Mai 2016
Compania Goodyear-SSC din Floreasca are un mediu ok de lucru, fiind recomandata mail ales celor cu varsta de 25-28 de ani care vor sa isi consolideze o cariera in contabilitatea americana US GAAP. Din pacate cam atat.Daca vrei mai mult e o problema. Salariile sunt de 2500-3000 RON net pt contabil urcan pana la 4000 maxim 4300 RON net un senior accountant cu ceva experienta prin alte firme gen Genpact /Accenture si care stie germana. Un team lead face cam 6000-6500 Ron net , iar un manager senior face de la 8000 RON net pana la 3-4000 de euro net in functie de vechimea in firma. Politica firmei este una destul de open doors la nivel de individ dar cu cat urci in ierarhie de izbesti de opacitatea directorilor de afara. Bugetele alocate sunt f limitate iar notiunea concept de shared service center se traduce la a posta tranzactii in SAP si nimic mai mult. Tendinta de viitor a acestui centru este de dezvoltare teoretica dar in realitate adaugarea de noi functii complexe gen analiza financiara F&A pare un obiectiv vag. Incadrarea in buget, respectare KPI si SLA, intrarea in faza de productie dupa tranzitie, fac din centru un mediu f apetisant pt contabilii gen Accenture sau Genpact . Interviurile care se fac la GY sunt ok dar in general se face oversell pe ariile cheie , adica se promite mai mult decat e posibil, in idea ca un vorbitor de lb germana va fi f cautat. In ansamblu o firma ok in tendinta cu noile SSC low cost , low budget deschise in Romania
Auser Duminica, 27 Noiembrie 2016
Compania este mica in Bucuresti, posibilitati de avansare mici spre deloc (mai ales pt job-ul cu limba straina pt. care am aplicat). Mi se tot spunea faptul ca avansarea se face dupa cel putin 3 ani, ca asa este peste tot. Este clar ca isi doresc o persoana care sa ramana pe aceeasi pozitie toata viata.

Atitudinea HR-ului a lasat de dorit, vorbeam si a iesit din sala ca sa vorbeasca la telefon de parca nu putea sa mai astepte cateva minute. A tinut o teorie despre tinerii din ziua de astazi si cum sunt ei grabiti.

Mi s-a spus ca se va face un short list si ca voi fi anuntata peste doua saptamani. Cred ca aproximativ dupa o luna am fost sunata de firma de recrutare care m-a contactat intial si mi-a spus ca va da numarul meu de telefon HR-ului de la Goodyear pentru ca am trecut mai departe. Nu am fost contactata de catre absolut nimeni, insa am inteles de la cunoscuti ca sunt contactati pentru a merge la un prim interviu pe acelasi post.

Salariul, de asemenea, nu este un avantaj (in comparatie cu alte companii).

Observ si din comentariile de mai sus ca nu se primesc raspunsuri in urma interviurilor. Probabil pentru ca HR-ul isi face treaba "foarte bine".

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?