Forum despre Gortek Consult SRL - Kapsch Romania (Kapsch BusinessCom)


ADMIN - undelucram.ro Joi, 11 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Kapsch Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Kapsch Romania.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
student Marti, 7 Octombrie 2014

Nu recomand !!! Salarii enorm de mici. Am fost la interviu la ei ca student anul 3 spre 4 , pentru practica prin facultateade automatica si calculatoare (stagiipebune mai exact). Postul era de programator axat pe consultanta. Interviu destul de complex. Am facut tot la interviu si am cerut 1600 lei la 8 ore si li sa parut mult. Am acceptat alt stagiu/firma pentru un salariu mai mare, iar cei de la kapsch au incercat de inca doua ori sa ma contacteze doar doar m-am razgandit (desi le zisesem ca ma atras mai mult oferta altora). Bineinteles ca asa cum spuneam, m-au contactat de 2 ori dar fara sa imi faca o oferta mai buna, doar sa insiste sa vin la ei poate poate.... Cel mai greu a fost testul de inteligenta (sa dat problema balantei cu 8 bile dintre care sa o tetermini pe cea mai grea din 2 cantariri + inca doua pe care nu i le amintesc... oricum clasice daca munceai putin inainte erau facubile). Oamenii pareau ok. Ca si plusuri pot aminti sediul care era elegant + oamenii care pareau foarte ok (cel putin la prima impresie). Pertotal mi-au lasat impresia ca vroiau sa concureze cu firme mari gen bitdefender, endava, 4psa etc si sa atraga proferionisti dar salariile erau mult mai mici decat acolo

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?