Forum despre Grafton Recruitment


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 9 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Grafton Recruitment, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Grafton Recruitment.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
X Miercuri, 30 Ianuarie 2013
S-a ingajat cineva prin aceasta firma?
milus Miercuri, 24 Aprilie 2013
@ x
Am fost eu contactat de aceasta firma de recrutare.Urmeaza un interviu telefonic. Voi reveni cu detalii
Nik Joi, 23 Mai 2013
Nu stiu ce criterii au in selectia CV-urilor. ...
Oare?? Luni, 19 August 2013
Rar am vazut o firma de recrutare unde lipsa de profesionalism fata de canditati e la ea acasa.
anonymus25 Vineri, 23 August 2013
Deci experienta cu GRAFTON :

In martie anul 2013 un interviu on site cu o fata destul de timida pentru un interviator.
Dupa care nici un raspuns .
In luna Iulie 2013 SURPRIZA - ma suna fatuca asta din nou sa ma intrebe daca mai sunt interesat de acelasi job , ii spun ca mai sunt interesat ,iar dupa 2 zile primesc mail spunandu-mi ca angajatorul a ales pe altcineva si ca profilul meu nu a convenit .

In mod normal accept un refuz dar sa iti bati joc de o persoana care are nevoie de un loc de munca (adica bani, salariu) mi se pare sadic.

Spor si chef de munca va doresc.
Frumushika Duminica, 29 Septembrie 2013
Fata asta destul de timida e shmekera cu diploma. La fel ca toata firma, publica anunturi de recrutare pe site-urile ieftine (myjob, wowjob), ca sa isi faca reclama. Cam ce fel de reclama credeti ca isi fac publicand anunturi false? Pentru majoritatea unor astfel de individe, disperarea celor care isi cauta un loc de munca reprezinta un motiv de distractie! Sau cum se mai numeste prin lumea recrutatorilor: completarea bazei de date.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?