Forum despre Happy Studio


ADMIN - undelucram.ro Luni, 7 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Happy Studio, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Happy Studio.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Lala Marti, 11 Februarie 2014
Buna! sunt interesata de o viitoare colaborare cu acest studio..si am cateva curiozitati. As fi interesata mai exact de cerintele legate de program, sunt niste ture care trebuie respectate intocmai? care este numarul de ore obligatoriu de atins pe saptamana, respectiv luna? se poate lua de exemplu un liber de 5 zile consecutive pe luna, tinand cont ca nu as avea posibilitatea fizica de a lucra sub nici o forma? sau este imperios necesar lucrul a cate x zile din fiecare saptamana a lunii? sub ce forma de contract se face angajarea? voi avea obligativitatea de a lucra cel putin o anumita perioada la studio? si daca da, despre ce perioada este vorba?
As mai fi interesata de ce anume as avea nevoie pentru a lucra? Anumite tinute, jucarii etc? presupunand ca nu detin nimic de acest gen, cum as putea lucra? Sper ca imi veti raspunde la intrebari si imi va fi mai usor sa pot lua o decizie!
Dhyana Vineri, 23 Mai 2014
Care este limita maxima de varsta pe care o acceptati? 31 - 33 reprezinta o problema?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?