Forum despre Harting Romania


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 6 Februarie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Harting Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Harting Romania.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

mk Marti, 28 Mai 2013

Cum e la harting? e de bine... e de rau?

m&m Marti, 28 Mai 2013
parerea mea e ca daca n-au postari e de bine. altfel lumea ar fi sarit.
ai interviuri la ei?
mk Marti, 28 Mai 2013
nu, doar aplicari
aurel Marti, 28 Mai 2013
vad ca au ceva posturi scoase pe bestjobs.
gigel Joi, 5 Septembrie 2013
Mi s-a zis ca in ceea ce priveste latura IT, o sa isi faca divizie separata de dezvoltare software. O fi adevarat?
acelasi gigel Miercuri, 11 Septembrie 2013
dar salariile pentru programatori nu stie numeni cum sunt?
gigel Miercuri, 23 Octombrie 2013
Am parcurs toti pasii interviului pentru Software Developer, inclusiv discutia finala, si pot spune ca referitor la procesul de recrutare s-au comportat profesionist din majoritatea punctelor de vedere: discutie pe Skype cu agentia de recrutare, interviu tehnic telefonic cu reprezentantii firmei, si deplasarea la Sibiu pentru discutia finala face to face cu managerul IT si managera HR. Totul a decurs foarte Ok mai ales la interviul final unde au fost ambii foarte deschisi si transparenti si extrem de primitori. Dupa discutia propriu zisa referitoare la unele aspecte tehnice si administrative si mi s-a spus ca in scurt timp o sa primesc si o oferta detaliata pe mail, domnul IT manager m-a invitat in birourile IT unde am cunoscut si ceilalti angajati, mi-a prezentat dispozitivele si metodologiile cu care lucreaza, iar la plecare a coborat impreuna cu mine si am mai stat la "taclale" la o tigara inca vreo 5 minute, timp in care si-a exprimat dorinta ca chiar i-ar placea sa colaboram, mai ales pentru faptul ca vin tot dintr-un mediu de productie si sunt familiarizat cu dispozitivele si metodele lor de lucru. Am plecat de acolo foarte incantat. Dupa 2 saptamani primesc raspunsul cu decizia finala a celor din Germania, adica asteptarile salariale sunt mai mari decat sunt ei dispusi sa ofere. M-a surprins putin acest raspuns, in primul rand ca cerusem un salariu la nivelul pietei pt un senior developer, iar in al doilea rand le specificasem ca aceasta ar fi o oferta ideala insa sunt flexibil pentru negociere, mai ales in conditiile in care mi-ar fi oferit si alte beneficii. Ma asteptam totusi sa imi trimita o oferta cu cat sunt ei dispusi sa imi ofere. Acest lucru ma face sa tind a-i da dreptate lui "unknown". Insa, per ansamblu, am ramas cu o impresie buna despre firma.
Andrei Luni, 22 Septembrie 2014
Pot sa confirm ce a spus gigel mai sus. Acelasi parcurs l-am avut si eu ca si el, interviul foarte deschis, managerul angajator super OK, salariul pe care l-am cerut potrivit pentru ceea ce cautau ei si, desi am insistat sa primesc o oferta, feedbackul a venit 3 saptamani mai tarziu decat au promis printr-un email nepersonalizat trimis la toti candidatii probabil care le-au trecut pragul in luna respectiva (pusi toti in BCC). Din punctul meu de vedere e ok sa cauti oameni buni si prost platiti, dar lipsa unui telefon prin care sa iti anunti candidatii de decizia finala, in conditiile in care fiecare si-a rupt o ora din program ca sa participe la interviu, iar alte cateva ore si-a pregatit prezentarea, este rusinoasa. Oricum asteptarile nu erau mari fata de doamna de la HR a carei abordare a fost lipsita de diplomatie, atat in timpul interviului cat si dupa.
alina Luni, 6 Octombrie 2014
Trebuie sa merg si eu la un interviu pentru postul de montator subansamle. Ma puteti ajuta cu detalii privind salariul si cam despre ce este vorba despre acest post?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?