Forum despre Heidi Chocolat


cami Miercuri, 26 Februarie 2014
M-ar interesa foarte mult o parere, impresie, orice despre aceasta companie.Locuiesc in apropiere si mi-as dori un loc de munca aici. Am experienta in conta, am lucrat la o multinationala , stiu cum stau lucrurile in general; tocmai de aceea sunt un om care-mi vad de treaba. Multumiri anticipate!
dbordeinu Luni, 16 Februarie 2015
care-s salariile pe FPM?
izaflower Vineri, 7 Aprilie 2017
Salarii:
Lucrator productie - 1200 net
Merchandiser - 1200 net
Agent vanzari - 1800-2000 net, fara bonuri de masa incluse in salariu mentionat si fara bonus vanzari in salariul mentionat (te plimba prin toate Mega Image_urile si chiar provincie, valabil pt Bucuresti)
Agent vanzari IKA (ai vreo 8-10 IKA pe zi luni-vineri) salariu 2500 ron net pt experienta de 10 ani in vanzari, fara sa adaug bonurile de masa si bonus vanzari in salariul de mai sus. Masina de servici, km inclusi limitati, telefon servici cu GPS pe el.

La toate pozitiile de mai sus se adauga bonusuri anuale in bani, abonament la clinica medicala privata, dulciuri, traininguri, team buildings. Asta daca au fost vanzari bune in firma.

Pt angajare in poziti de la agent vanzari mai sus, la interviu ti se cer recomandari de la fostul loc de munca. Pt stabilirea salariului, ti se cere fluturasul de salariu de la fostul loc de munca.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?