Forum despre Hotel Ramada


Rrr Miercuri, 15 Mai 2013
Ca receptioner se lucreaza 12 ore pe zi, pe un salariu de 800 de lei iar dupa primele 3 luni beneficiezi si de 15 bonuri de masa. Iar, contractul este obligatoriu pe 3 ani fara posibilitatea de a pleca de la ei, in caz contrar platesti o dauna de 30.000 de lei :)))
nickname Vineri, 20 Septembrie 2013

Experienta neplacuta!
Programare ptr interviu "a la carte" - telefon, mail, confirmare la mail. Vine si ziua cea mare. Ma prezint cf programarii la ora stabilita. Spun la receptie cine sunt, in ce scop si cu cine am intalnirea programata. Mi se spune sa iau loc. Si.....astept, astept, astept! Trec 30 de min. Ma ridic si o interpelez din nou pe d-ra de la receptie. Mi se transmite ca in maxim 5 min cineva de la vestitul dep HR va cobora in holul hotelului. Din nou iau loc....si, astept...astept. Mai trec inca 15 min. Dupa 45 de min (pe ceas cronometrate), ma ridic si plec..! Dupa aproximativ 50 de min, (eram deja in masina in trafic), ma suna o o persoana si ma intreaba : "N-ati mai asteptat?????"...Am crezut ca nu aud bine! IN CONCRETO..nu recomand!

valentina Duminica, 22 Septembrie 2013

Sa nu-mi spui ca ai fost ptr postul de contabil? Daca urmaresti site-ul ejobs, vei observa ca la 6 luni, 12 luni, apare un post de economist, contabil, contabil-sef la Ramada.

ioana Vineri, 11 Aprilie 2014
Cum este sa lucrezi ca si contabil (economist) la Ramada Hotel (De Silva Exclusiv)? Care este mediul de lucru, salariu? Multumesc.
Gabi Miercuri, 3 Septembrie 2014
Aveti cumva mai multe detalii despre : RECEPTIONER - RAMADA HOTEL & SUITES BUCHAREST NORTH?
bogdan Miercuri, 3 Septembrie 2014
ioana, Ca si contabil- economist , salar de 1200 net / pe luna,atmosfera asa si asa .Gabi, Se castiga intre 800 si 1000 net/ luna .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?