Forum despre iContact 360 Global SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 23 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma iContact 360 Global SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de iContact 360 Global.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Eu Vineri, 24 Mai 2013
Am auzit de ei, stiu ca sunt la inceput.
Se mai fac angajari ?
.!. -_- .!. Miercuri, 28 August 2013
sunt foarte "la inceput" din toate punctele de vedere. salarii destul de mici (in jur de 1700 in mana) si bonus din vanzarile care le faci la telefon, care sunt aproape 0.
cineva Marti, 3 Septembrie 2013
pentru sales e salariu bun, nu stiu cati se pricep la sales dar e o diferenta. Pentru orice contract incheiat se primeste o suma de bani, cu cat inchei mai multe, cu atat creste si suma pe contract. Angajatorul e de incredere si conditile bune. Cine se pricepe la sales stie ce spun. Am prieteni care lucreaza acolo si si-au dublat din a 2-a luna salariu din cauza vanzarilor. Merita incercat pentru cei care se pricep la sales.
oare Miercuri, 11 Septembrie 2013
Cineva..nu stiu ce sa spun, am si eu cunostiinte care lucreaza acolo, ori sunt divzii separate ori cineva vorbeste de dragul de a vb ...din cate stiu eu lucurile sunt exact asa cum au fost mentionate mai sus ...salariu brut destul de mic ,si da....din vanzare se mai poate castiga ...ma intreb dc oare sunt pana in 5 pers angajate ...firma este la inceput, este f greu sa poti sa vinzi un produs nou pe piata, in conditiile in care pana acum nimeni nu a auzit de aceasta firma...una este sa vinzi coca-cola sau nokia...produse ce se vand singura ...insa, ce sa spun, multa bafta celor ce vor incerca...important e sa fie de munca,nu?

Pace

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?